شناسهٔ خبر: 31784249 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل استاندارد کرمانشاه:

در فرآورده‌های گوشتی تولیدی کرمانشاه از گوشت غیرمجاز استفاده نمی‌شود

نمایندگی کرمانشاه

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از نظارت مستمر بر تولید و عرضه فرآورده‌های گوشتی در استان خبر داد و گفت: استفاده از گوشت غیراستاندارد در واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی استان نداریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، محمودرضا نیازی با اشاره به نظارت مستمر اداره کل استاندارد استان بر تولید و عرضه فرآورده‌های گوشتی در سطح استان، اظهار کرد: ۱۰ واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی فعال در کرمانشاه داریم که ۷۵ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده گوشتی آنها از زجمله سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه، مرغ برگر، سویابرگر و … صادر شده است.

وی افزود: از ابتدای امسال ۱۱۰ مورد بازرسی و ۱۲۵ مورد نمونه برداری و آزمون از فرآورده‌های گوشتی تولیدی این واحدها انجام گرفته است.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه درباره استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی تولیدی استان نیز اظهار کرد: بر اساس آخرین اطلاحیه استاندارد ملی استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تنها در صورتی مجاز است که در بسته‌بندی فرآورده گوشتی مورد نظر از پوشش زرد رنگ استفاده و همچنین بر روی برچسب محصول عبارت "خمیر مرغ" به صورت واضح و خوانا نوشته شده باشد.

نیازی تاکید کرد: ممکن است بعضی از کارگاه‌های غیرمجاز تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی از گوشت غیرمجاز جهت تولید فرآورده استفاده کنند، اما در واحدهای صنعتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد استان، به دلیل نظارت و نمونه برداری مستمری که صورت می‌گیرد، هیچ موردی از استفاده از گوشت غیرمجاز نداریم.

به گفته این مسئول، با استفاده از آزمون بافت شناسی که به صورت ادواری از نمونه‌های اخذ شده از واحدهای تولیدی صورت می‌گیرد، می‌توان بافت‌های پروتئینی غیرمجاز در نمونه‌ها را تشخیص داد.

وی گفت: با واحدهای تولیدی متخلفی که در فرآیند تولید فرآورده‌های گوشتی خود از گوشت و بافت‌های غیرمجاز استفاده کنند، از طریق مراجع قضائی برخورد خواهد شد.

نیازی با اشاره به اینکه مدت اعتبار پروانه استاندارد برای این واحدها سه سال است، افزود: ملاک تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد، کسب نتایج قبولی و استقرار نظام کیفیت در واحد تولیدی است که در بازدیدها و نمونه‌برداری مشخص می‌شود.

انتهای پیام

نظر شما