مواد لازم برای سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
۴۵۰ گرم سینه مرغ بی استخوان
دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته
¼ پیمانه سس سویا
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
یک قاشق چایخوری روغن چیلی
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲۲۵ گرم نودل تخم مرغی چینی
یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد فلفل دلمهای قرمز خلالی شده
دو عدد پیازچه
۱/۴ قاشق بادام زمینی خرد شده
طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
ابتدا نودلها را در آب درحال جوش ریخته و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و نخود فرنگی را هم آبپز کنید و بگذارید آبش برود سپس در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و در تابهای آن را سرخ کنید و سیر را رنده کرده و پیازچه را حلقهای برش بزنید، فلفل دلمهای را هم خرد کنید، در تابهای دیگر سیر رنده شده را تفت داده و فلفل دلمهای، پیازچه و نخود فرنگی را به تابه اضافه نموده و کمی تفت دهید.
نودل، سبزیجات و مرغ سرخ شده را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید حالا ظرفی را برداشته و سس را آماده کنید، برای این کار سرکه، روغن چیلی، سس سویا و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و روی سالاد بریزید.
سالاد را با بادام زمینی و برگهای گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
∎
۴۵۰ گرم سینه مرغ بی استخوان
دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته
¼ پیمانه سس سویا
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
یک قاشق چایخوری روغن چیلی
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲۲۵ گرم نودل تخم مرغی چینی
یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد فلفل دلمهای قرمز خلالی شده
دو عدد پیازچه
۱/۴ قاشق بادام زمینی خرد شده
طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
ابتدا نودلها را در آب درحال جوش ریخته و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و نخود فرنگی را هم آبپز کنید و بگذارید آبش برود سپس در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و در تابهای آن را سرخ کنید و سیر را رنده کرده و پیازچه را حلقهای برش بزنید، فلفل دلمهای را هم خرد کنید، در تابهای دیگر سیر رنده شده را تفت داده و فلفل دلمهای، پیازچه و نخود فرنگی را به تابه اضافه نموده و کمی تفت دهید.
نودل، سبزیجات و مرغ سرخ شده را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید حالا ظرفی را برداشته و سس را آماده کنید، برای این کار سرکه، روغن چیلی، سس سویا و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و روی سالاد بریزید.
سالاد را با بادام زمینی و برگهای گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
نظر شما