شناسهٔ خبر: 31273064 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

واردات کالا از بندرهای غرب هرمزگان 57 درصد کاهش یافت

بندرعباس- ایرنا- مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه گفت: 63 هزار تن کالای غیرنفتی در 10 ماه امسال وارد بندرهای غرب هرمزگان شده که این میزان در همسنجی با سال گذشته 57 درصد کاهش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، قاسم عسکری نسب روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این مدت همچنین 763 هزار و 450 تن کالای غیرنفتی از بندرهای غرب هرمزگان به خارج از کشور صادر شد که این میزان در مقایسه با سال گذشته هفت درصد افزایش یافته است.
وی بیان داشت: کالاهای صادراتی بیشتر شامل میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه خاطرنشان کرد: حجم ترانزیت کالاهای غیرنفتی نیز در بندرهای غرب هرمزگان به 244 هزار و 309 تن رسید که افزایش 78 درصدی در همسنجی با سال گذشته داشته است.
عسکری نسب یادآورشد: از ابتدای سالجاری تاکنون در مجموع بیش از هفت میلیون و 366 هزار و 371 تن کالا در بندرهای غرب هرمزگان جا به جا شد.
وی افزود: یک میلیون و 605 هزار و 109 تن از این کالاها غیرنفتی و پنج میلیون و 761 هزار و 262 تن فرآورده های نفتی بوده است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه ادامه داد: بندرلنگه نیز در این مدت با جابه جایی بیش از یک میلیون تن کالای غیرنفتی، افزایش 3 درصدی داشته است.

**افزایش جا به جایی 10 درصدی کانتینر از بندرهای غرب هرمزگان
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، سه هزار و 185تی ای یو کانتینر پُر در بندرهای غرب هرمزگان جا به جا شد که در این زمینه افزایش 10 درصدی را شاهد بودیم.
عسکری نسب افزود: تعداد شناورهای ورودی به بندرهای غرب هرمزگان نیز 9 هزار و 412 فروند است که از این میزان 468 فروند شناور بالای یکهزار تن و هشت هزار و 944 فروند زیر یکهزار تن ظرفیت بارگیری داشته است.
وی بیان داشت: صادرات محصولات کشاورزی، دامی و احشام نیز در این مدت از بندرهای غرب هرمزگان به 234 هزار و 312 تن رسید که نشانگر افزایش 15 درصدی است.

** جابه جایی مسافر دریایی به غرب هرمزگان 18 درصد افزایش یافت
مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه گفت: جا به جایی مسافران و گردشگران ظرف 10 ماه گذشته از بندرهای غرب هرمزگان به مقصد کیش، ابوموسی و سایر جزایر 18 درصد افزایش یافته است.
عسکری نسب خاطرنشان کرد: 403 هزار و 429 هزار نفر مسافر و گردشگر از بندرهای لنگه، آفتاب و چارک در غرب هرمزگان به مقصد کیش، ابوموسی و سایر جزیره جابه جا شدند.
وی خاطرنشان کرد: بندرلنگه در بخش حمل و نقل مسافران دریایی در مسیرهای بین المللی (کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس) با ثبت ترابری 18 هزار و 848 مسافر توانست رشد 4 درصدی را به خود اختصاص دهد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه اظهارداشت: بندرلنگه در راستای مسوولیت های اجتماعی نیز قدم های بسیار مثبتی جهت حمل و نقل مسافری با ناوگان استاندارد بین المللی برداشته و در سال های آینده تکمیل و تجهیز یک پایانه بین المللی مسافری را در دستور کار قرار دارد که ضمن افزایش خطوط دریایی خارجی، مقدمات پشتیبانی و جابجایی مسافران به جزایر را نیز دارد.
عسکری نسب اضافه کرد: بندرلنگه با توجه به موقعیت استراتژیک جغرافیایی و داشتن کمترین فاصله دریایی با بنادر کانونی منطقه از جمله بندرهای امارات متحده عربی، در زمره بنادر فعال ترانزیتی کشور محسوب می شود.
بندرلنگه به عنوان اصلی ترین بندرهای فعال درغرب هرمزگان، علاوه بر ترانزیت کالا، فعالیت های صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ (حمل کالا بین بندرهای داخلی) را نیز پشتیبانی می کند.
بندرهای غرب هرمزگان با دارا بودن ظرفیت های گردشگری و اقتصادی سهم مهمی در ارتقای وضعیت اقتصادی منطقه داشته و موقعیت جغرافیایی و ترابری دریایی و داشتن حداقل فاصله دریایی با کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله ویژگی های خاص این بنادر است.
شهرستان بندرلنگه بعد از بندرشهید رجایی و باهنر سومین بندرتجاری با پیشینه تاریخی بالا و جمعیت افزون بر 84 هزار نفر در240 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
7195/6048

نظر شما