شناسهٔ خبر: 31231621 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

دونات سیب

صاحب‌خبر -


مژگان جاودانی
مواد لازم:
آب سیب گرم      یک لیوان
مایه خمیر     پانزده گرم
کره    6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ    یک عدد
شیر    2 قاشق غذاخوری
دارچین    به میزان لازم
جوز هندی و نمک    به میزان دلخواه
شکر    یک سوم پیمانه
آرد    3.5 پیمانه
سیب    سه عدد
شکر قهوه اى    یک سوم پیمانه
شکر سفید    یک چهارم پیمانه
کره    دو قاشق غذاخوری


نکته:
نکته1:  آرد اضافی به خورد خمیر ندهید زیرا خمیر باید نرم و لطیف باشد.
 نکته2:  هنگام سرخ شدن با قاشق روی دونات‌ها روغن داغ بریزید تا خوب پف کند.

طرز تهیه:
ابتدا پودر خمیر مایه را با آب سیب گرم مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم به عمل بیاید.  پوست سیب‌ها را بگیرید و نگینى خرد کنید. کره را روى حرارت گذاشته و شکر قهوه‌ای، شکر سفید و نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد کمی کاراملی شود سپس 2 قاشق غذاخوری آب سیب را همراه سیب‌های خرد شده به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی سیب‌ها نرم شود. در آخر دارچین و آرد را اضافه کنید تا مواد غلظت پیدا کند. بگذارید این مواد خنک شود. براى خمیر دونات، اول کره را با شکر مخلوط و سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید. سپس شیر، نمک، دارچین، جوز هندی و خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کنید. آرد را نیز کم کم ریخته و تا زمانی که خمیر مثل یک گوله جمع شود به هم زدن ادامه می‌دهیم. خمیر آماده را در یک کاسه چرب شده گذاشته و بعد از پوشاندن روی آن اجازه می‌دهیم در یک جای گرم به مدت حداقل یک ساعت ور بیاید. سپس خمیر را بعد از ورز دادن روی سطحی که از قبل آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کرده و قالب می‌زنیم. خمیرهای قالب زده را در سینی چیده و دوباره نیم ساعت به آن استراحت می‌دهیم. روغن را در ظرف کوچک با دیواره بلند ریخته و دونات‌ها را در آن سرخ می‌کنیم. دونات‌های سرخ شده را روی توری فلزی گذاشته و سپس آن را در مخلوط شکر و پودر دارچین می‌غلتانیم و بعد از خنک شدن درون آنها را با مواد میانی که از قبل تهیه کرده‌اید، پر کنید.




نظر شما