فائزه چیذری
مواد لازم:
بیسکوییت 200 گرم
کره 100 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
پودر ژلاتین دو قاشق چایخوری
پرتقال یک عدد
ژله پرتقال یک بسته
طرز تهيه:
بیسکوییتها را پودر کرده و آن را بعد از مخلوط کردن با کره آب شده کف قالب پرس
میکنیم.
برای لایه پنیری، خامه قنادی را با پنیر ماسکارپونه و پودر ژلاتین که در یک چهارم پیمانه آب حل شده مخلوط کرده و آن را روی لایه بیسکوییتی میریزیم و در یخچال میگذاریم.
برای لایه رویی، پرتقال را پوست کنده و بهصورت حلقه برش داده و روی لایه پنیری میچینیم.
حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری ژله پرتقال را بعد از حل کردن روی آن میریزیم.
نظر شما