شناسهٔ خبر: 31231443 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

کراست پرتقالی

صاحب‌خبر -


فائزه چیذری

مواد لازم:
بیسکوییت    200 گرم
کره    100 گرم
خامه قنادی    200 گرم
پنیر ماسکارپونه     200 گرم
پودر ژلاتین     دو قاشق چایخوری
پرتقال     یک عدد
ژله پرتقال     یک بسته


طرز تهيه:
بیسکوییت‌ها را پودر کرده و آن را بعد از مخلوط کردن با کره آب شده کف قالب پرس
می‌کنیم.
 برای لایه پنیری، خامه قنادی را با پنیر ماسکارپونه و پودر ژلاتین که در یک چهارم پیمانه آب حل شده مخلوط کرده و آن را روی لایه بیسکوییتی می‌ریزیم و در یخچال می‌گذاریم.
برای لایه رویی، پرتقال را پوست کنده و به‌صورت حلقه برش داده و روی لایه پنیری می‌چینیم.
حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری ژله پرتقال را بعد از حل کردن روی آن می‌ریزیم.





نظر شما