شناسهٔ خبر: 31231249 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

مواد خوراکی مفید در کاهش قندخون افراد دیابتی

صاحب‌خبر - به گفته متخصصان، راه های طبیعی زیادی برای کاهش قندخون افراد دیابتی وجود دارد.شایع ترین علل ابتلا به دیابت نوع۲ رژیم غذایی ناسالم، سبک زندگی بی تحرک و چاقی است. در صورت درمان نشدن، این بیماری منجر به مشکلاتی مانند بیماری های قلبی و فشارخون بالا می شود. زنجبیل تحقیق اخیر نشان می دهد زنجبیل می تواند به کنترل میزان بالای قندخون از طریق کنترل گلوکز کمک کند. تحقیقات نشان می دهد عصاره زنجبیل قادر به افزایش جذب گلوکز در سلول های ماهیچه ای بدون نیاز به انسولین است. این خاصیت زنجیبل عمدتا به دلیل وجود گینگرول در زنجبیل است. سیب زمینی شیرین منبع خوب کربوهیدرات های پیچیده است که مصرف آن برای افراد دیابتی و افراد خواهان کاهش وزن مفید است. چغندر دارای قند طبیعی، فیبر، پتاسیم و فولات است. قند موجود در چغندر به سرعت تبدیل به گلوکز نمی شود. حاوی بتالاین و نئوبتانین است که به کاهش میزان گلوکز، افزایش حساسیت به انسولین و جلوگیری از تغییرات ناشی از فشار اکسایشی در بیماران دیابتی کمک می کند. هویج میزان بالای بتاکاروتن موجود در هویج که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود، ظرفیت کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع2 را دارد. ریشه زردچوبه کورکومین موجود در عصاره زردچوبه به تعدیل میزان انسولین کمک می کند و میزان کارایی داروهای دیابت را افزایش یکی از بهترین راه های مقابله با دیابت، تغییر در رژیم غذایی است. می دهد. یکی از بهترین راه های مقابله با دیابت، تغییر در رژیم غذایی است. برخی مواد خوراکی، دارای خواص ضددیابتی هستند که می توانند در رژیم غذایی گنجانده شوند.

نظر شما