شناسهٔ خبر: 31210841 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

ضـــربان

صاحب‌خبر -


آهن و پروتئین فراوان موجود در عدس، توانسته آن را به غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی تبدیل کند.کارشناسان تغذیه معتقدند گنجاندن عدس در رژیم غذایی روزانه، یکی از بهترین راه‌های تأمین پروتئین کم چربی بدن است. این دانه‌های ریز قهوه‌ای رنگ سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌های گروه B، آنتی‌اکسیدان و فیبر هستند از این‌رو در کاهش کلسترول خون، تنظیم قند خون و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های گوارشی مانند سندرم روده‌ای تحریک‌پذیر و التهاب روده‌ای تأثیری چشمگیر دارند. خوب است بدانید که این دانه‌های ریز با تقویت عضله قلب در سلامت آن مؤثرند.

نظر شما