وزارت بهداشت : اسناد آلودگی میکروبی و شیمیایی ۲ برند اسنک موجود است
ادامه تایید و تکذیب تولید اسنک ازذرت حیوانی
صاحبخبر - سازمان غذا و دارو تاکید دارد که دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده، در تولید محصولات شان از ذرت دامی استفاده کرده و مرتکب تخلف شدهاند اما رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فراوردههای حجیم شده بر پایه ذرت، می گوید: در این زمینه هیچ تخلف بهداشتی صورت نگرفته و سازمان غذا و دارو نیز این موضوع را تایید کرده است. اواخر آذر ماه امسال سخنگوی سازمان غذا و دارو از تخلف دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده در استفاده از ذرت دامی برای تولید محصولاتشان خبر داد. مدتی بعد نیز اعلام کرد که پرونده تخلف این دو برند به دستگاه قضایی ارجاع و فعالیت این دو کارخانه متوقف شده است. با این حال رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فراوردههای حجیم شده بر پایه ذرت در گفتوگو با ایسنا، به طور کلی وقوع هرگونه تخلفی در این حوزه را تکذیب کرد و حتی از قول سازمان غذا و دارو به عنوان منبع اولیه و رسمی انتشار این خبر گفت که«تولید اسنک پف کرده با ذرت مورد استفاده حیوانات بررسی شده و هیچ تخلف بهداشتی در این بخش صورت نگرفته است».این اظهارات در حالی است که وزارت بهداشت مجدد بر تخلف بهداشتی دو برند اسنک تاکید کرد و سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به اظهارات رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فراوردههای حجیم شده بر پایه ذرت گفت: مواردی که توسط این فرد مطرح شده به هیچ وجه صحت ندارد. وزارت بهداشت: گزارش آلودگی ها را منتشر می کنیم به گفته وی گزارش مبسوط نمونههای تست شده از مواردی که از ذرت حیوانی در تولیدشان استفاده کرده بودند، آماده است و موارد آلودگی میکروبی و حتی بعضاً آلودگی شیمیایی یا موارد دیگر هم در آن مشاهده شده که موارد تفصیلی آن ارائه میشود. جهانپور با تاکید بر این که وی در جایگاهی نیست که در این زمینه اظهار نظر کند، می افزاید: تعجب میکنم که اتحادیههایی که باید متوجه حقوق مصرفکننده هم باشند، این گونه اظهارات را مطرح میکنند. ما اتحادیه تشکیل نمیدهیم که از برخی موارد تخلف، حمایت کنیم .∎
نظر شما