شناسهٔ خبر: 31209422 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی

خوراک مرغ و سبزیجات

صاحب‌خبر - گوشت فیله مرغ - 300 گرم قارچ ورقه شده - 200 گرم پیاز خرد شده - 2 عدد فلفل دلمه ای خرد شده - 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده - 2 عدد سیر- یک حبه زعفران آب شده - یک قاشق غذاخوری روغن مایع -3 قاشق غذاخوری آب لیمو - 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل - به میزان لازم گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید. درون تابه یک قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کنید، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید. در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید یا این که می توانید مواد را داخل دیس بریزید و کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید و سرو کنید. این غذا را می توانید با گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. نکات تغذیه ای انرژی کل این غذا،900 کیلوکالری است.

نظر شما