شناسهٔ خبر: 31170983 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه بهترین سوپ برای مبتلایان به کم خونی

در این مطلب طرز تهیه سوپ هویج و اسفناج را ارائه کرده ایم؛ این سوپ دارای خواص تغذیه‌ای فراوانی است، بنابراین اگر مبتلا به کم‌خونی هستید پیشنهاد می‌کنیم حتما این سوپ را امتحان کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در همین راستا در این قسمت آشپزی با طرز تهیه سوپ هویج و اسفناج یک غذای ارزان و آسان شما را همراهی می‌کنیم.

مواد لازم سوپ هویج و اسفناج برای ۴ نفر

هویج: ۲ عدد
اسفناج تازه: ۱۰۰ گرم
شیر: یک پیمانه
رشته سوپی: یک چهارم پیمانه
عدس: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
عصاره مرغ: یک عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ: برای تزیین سوپ
کره: مقدارکمی به دلخواه

روش تهیه سوپ هویج و اسفناج:

عدس را در آب بریزید در حد نیم پز شدن بپزید. هویج را نگینی خرد و به آن اضافه کنید. وقتی کاملا پخته شدند اسفناج خردکرده را به آن اضافه کنید. در این مرحله حدود ۸ دقیقه سوپ را با در باز بپزید. این کار باعث می‌شود اسفناج رنگ بهتری داشته باشد.
شیر را همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و هر از گاهی سوپ را هم بزنید. رشته سوپی و آبلیمو را در آخر اضافه کنید ودرحدی که رشته بپزد و سوپ جا بیفتد آن را بپزید. پس از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با چند حلقه قارچ تزیین کنید.

نکته‌های آشپزی: پس از ریختن اسفناج و شیر، در قابلمه را نگذارید.

نکته‌های سلامت: در اسفناج می‌توانید مقادیر زیادی آهن، ید، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک پیدا کنید که تمام آن‌ها املاح معدنی مفید برای بدن محسوب می‌شوند.

منبع: پارسینه

انتهای پیام/

طرز تهیه سوپ اسفناج و هویج

نظر شما