شناسهٔ خبر: 30668486 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

گرامیداشت سی وهفتمین سالگرد حماسه اسلامی مردمی آمل

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان آمل ع. برای بزرگداشت حماسه مردمی اسلامی مردم آمل دردانشگاه فرهنگیان وبا حضور همه اعضا برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه بیش از ۹۰ برنامه در هفته ششم بهمن اجرا خواهدشد، گفت: مردم همیشه در برگزاری برنامه‌های ششم بهمن نقش فعال و پویایی دارند.

وی با اشاره به اینکه ششم بهمن شناسنامه ملی شهرستان آمل است، افزود: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب نزدیک است و باید دانست که موفقیت‌های کشور به برکت خون شهدا است.

فرماندار ویژه آمل تاکید کرد: خلق حماسه اسلامی ششم بهمن سال ۶۰ توسط خود مردم صورت گرفت وباید کلیه مراسمات درتمام محلات شهر وروستا‌ها ستاد‌های مردمی تشکیل شود.

سرهنگ بهروز عیسی زاده فرماندره سپاه آمل نیز با بیان اینکه میدان هفت تیر و تغییر نام آن به میدان شهدای مدافعان حرم باید به مرحله عملیاتی برسد، گفت: پیشنهاد می‌کنیم تا نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی در طی چهل سال انقلاب اسلامی در آمل برگزار شود.

وی با اشاره به همیاری ادارات در این زمینه گفت: در چند نقطه در سطح شهر این نمایشگاه برگزار می شود تا مردم از دستاورد‌های انقلاب آگاه شوند.

وی با اشاره به طرحی پیشنهادی به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی گفت:به مناسبت چهلمین سال انقلاب در چهل محله امل طرح خدمت رسانی ادارات برگزار شود

سرهنگ عیسی زاده ادامه داد: در این طرح ادارات مختلف به عینه با مشکلات مختلف محله اشنا و رو در رو با مردم در جهت حل مشکلاتشان قدم بر میدارند

علی امانی دبیرستاد حماسه ششم بهمن آمل نیز گفت: بیشترین تعداد برنامه‌ها در حوزه آموزش وپرورش است که از مهمترین آن، توزیع پرسش با موضوع روایتی از ششم بهمن با توزیع بیش از ۱۰ هزار نسخه از دانش آموزان، اجرای سرود هزارنفری دانش آموزان با موضوع ششم بهمن است.

وی افزود: برگزاری سومین جشنواره ملی هزارسنگر در رشته‌های مختلف فرهنگی و هنری، زنگ حماسه مردمی ششم بهمن در مدارس مازندران ونمادین در شهرستان آمل، برگزاری چندین مسابقات مهم ورزشی در سطح استانی وکشور درآمل، همایش شش هزار نفری پیاده روی خانوادگی به یاد حماسه سازان ششم بهمن سال ۶۰ از دیگر برنامه‌های محوری دراین شهرستان است.

دبیرستاد حماسه ششم بهمن آمل با اشاره به اینکه برخی دیگر از برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی در موضوعات مختلف سیاسی، فرهنگی وهنری با هدف تبیین حماسه بزرگ ومردمی ششم بهمن در سطح ادارات، پایگاه‌های مقاومت بسیج و مردمی پیش بینی شده است، یادآورشد، آیین گرامیداشت سی وهفتمین سالگرد این حماسه شب ششم بهمن ماه با حضور مدیران ارشد کشوری واستانی در مصلای بزرگ قدس آمل برگزار خواهد شد.

امانی به رونمایی از ۱۲ جلد کتاب از سوی محققان وحماسه سازان این واقعه مهم تاکنون اشاره کرد و پیشنهاد داد، که برای ماندگاری وانتقال درست این حماسه جاویدان ومردمی، ضروری است که با درخواست از آموزش وپرورش این حماسه در کتاب درسی دانش آموزان به عنوان درس حماسه ومقاومت مردم آمل گنجانده شود.

محمد رضا شیدفر رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل هم در این مراسم از اختصاص زمین ۸ هزار متری از سوی شهرداری برای ساخت موزه تخصصی شهدای ششم بهمن وجنگ تحمیلی در این شهرستان خبر داد.

وی افزود: موزه فعلی شهدا درمقبره بنای تاریخی میربزرگ آمل واقع شده جوابگوی همه آثار شهدای شهرستان نیست ونبود برخی از آثار‌های ارزشمند شهدا باعث دلخوری خانواده‌های آنان شده است.

وی ادامه داد، که در جلسه‌ای که هفته آینده با حضور فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری مازندران برگزار خواهد شد، در خصوص چگونگی ساخت موزه تخصصی شهدای آمل تصمیم گیری خواهد شد.

گروهی از منافقان عضو اتحادیه کمونیست که قصد تصرف شمال ایران درابتدا شهرستان آمل را در طراحی وبرنامه ریزی خود داشتند، در سحرگاه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ از جنگل‌های آمل به این شهر حمله کردند.

مردم این شهرستان با ساخت بیش از هزارسنگر در مناطق مختلف شهری در مقابل آنان ایستادگی ودر کمتر ازیک نیم روز توطئه شوم آنان را خنثی و ناکام گذاشتند.

در این حماسه مردمی که روز ششم بهمن در تقویم رسمی کشور نیز ثبت شده است، بیش از ۴۱ نفر شهید و ۱۲۰ تن هم مجروح شدند.
انتهای پیام/آ

اعلام برنامه‌های روز حماسه ششم بهمن آمل

نظر شما