شناسهٔ خبر: 30622143 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

ته چین؛

دستور پخت رولاد ماهی

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_984559" ><script type="text/JavaScript" src="http://www.tabnak.ir/fa/news/play/embed/869730/984559?width=700&height=400"></script></div>

مواد لازم:
صد و ده گرم ماهی
1.6 کیلو آب (اختیاری)
160 گرم نمک (اختیاری)
80 گرم نمک رولاد (اختیاری)

 

رولاد یک کلمه فرانسوی به معنی رول کردن می‌باشد. رولاد (رول) ماهی تکنیکی جذاب و زیبا برای پخت ماهی است به وسیله گذاشتن دو تکه ماهی روی هم و تند بسته بندی کردن آن‌ها به وسیله ورقه پلاستیکی مانند سوسیس و سپس پخت آن است. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.

نظر شما