شناسهٔ خبر: 30074267 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در جشنواره دانش‌آموزی فیلم دفاع مقدس

فاطمه معتمدآریا و گوهر خیراندیش معرف کتاب «پایی که جا ماند» شدند+عکس و فیلم

فاطمه معتمد آریا، گوهر خیراندیش و افسانه بایگان با حضور در جشنواره دانش‌آموزی فیلم دفاع مقدس در سفر به یکی از استان‌های کشور، کتاب «پایی که جا ماند» را توصیه کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، چهاردهمین  دوره جشنواره شاد دانش‌آموزی فیلم دفاع مقدس در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد و بیش از ۱۶ هزار دانش‌آموز و معلم این  استان در این دوره از جشنواره شرکت کردند.

بر اساس این گزارش، به همت جمعی از هنرمندان  سینما، جانبازان و فارغ‌التحصیلان و نیز  دانشجویان دانشگاه هنر، چهاردهمین دوره جشنواره مردمی و دانش‌آموزی فیلم دفاع مقدس، با حضور بیش از ۱۶ هزار دانش‌آموز و معلم، به مدت دو هفته در استان کمتر برخوردار کهگیلویه و بویراحمد (شهرهای یاسوج، سی‌سخت، چی‌تاب، لوداب و پاتاوه و روستاها و بخش‌های تابعه) برگزار شد.


فاطمه معتمد آریا در حال معرفی کتاب «پایی که جا ماند»

 

در این دوره هنرمندانی همچون گوهر خیراندیش، افسانه بایگان، فاطمه معتمدآریا (بازیگر)، مهتاب ابراهیم‌زاده (فیلمساز بوشهری) و سیدرضا میرکریمی (کارگردان)، مالک حدپور سراج (بازیگر)، علی لایق‌زاده (مستندساز یاسوجی)، بهزاد کریمی (هنرمند طنزپرداز) و سیدناصر حسینی‌پور، نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» شرکت داشتند.


سیدرضا میرکریمی کارگردان در میان دانش‌آموزان شرکت‌کننده

 

از ابتکارات این دوره از جشنواره که با حمایت خیرین انجام شد، می‌توان به دادن هدایایی از قبیل نوشت‌افزار تحصیلی، سی‌دی برنامه عمو پورنگ، اسباب‌بازی و سجاده‌هایی با طرح‌ها و رنگ‌های مناسب کودکان و نوجوانان به تمامی دانش‌آموزان روستایی حاضر در جشن و نیز اهدای کتاب «پایی که جا ماند» به تمام معلمان همراه دانش‌آموزان اشاره کرد که توسط هنرمندان فاطمه معتمدآریا، گوهر خیراندیش و افسانه بایگان و در حضور نویسنده اثر، ویژگی‌های این کتاب به حاضران معرفی می‌شد.


افسانه بایگان در میان دانش‌آموزان شرکت‌کننده

 

برگزاری این جشنواره با کمترین هزینه ممکن، یادگار دبیر و بنیان‌گذار آن، شهید سعید سیاح طاهری است که با رویکردی کاملا متفاوت از روش‌ها و عادت‌های کهنه دیگر برنامه‌ها همچون حذف سخنرانی‌های زائد و یا اجرای برنامه‌های صرفا مسئول‌محور و گزارش‌پرور و تنها تاکید بر مخاطب محوری، ضمن انتقال مفاهیم بنیانی همچون  صلح‌دوستی و دفاع مقدس به‌صورت غیرمستقیم و عدم تعارض بین این دو ارزش، روزی کاملا پرنشاط و خاطره‌انگیز برای کودکان مناطق محروم شرکت‌کننده رقم می‌زند.

 

 

شهید والامقام سعید سیاح‌طاهری، پس از ۹ دوره برگزاری ایثارگرانه جشنواره، در نهایت در دی‌ماه ۱۳۹۴ و در نبرد با تروریست‌های داعشی در سوریه به شهادت رسید.

لازم به ذکر است که این جشن با همکاری و مساعدت سازمان‌هایی همچون ادارات آموزش و پرورش استان، سپاه فتح استان و نواحی مربوطه، بسیج دانش‌آموزی  و بسیج خواهران سپاه استان و نواحی مربوطه (یاسوج، سی‌سخت)، معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد، حوزه هنری مرکز و استان، استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سازمان تبلیغات اسلامی مرکز، دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما