شناسهٔ خبر: 30062800 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

پیش غذایی پر فسفر و لذیذ+ دستور تهیه

شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

پیش غذایی پر فسفر و لذیذ+ دستور تهیه

بیشتربخوانید :طرز تهیه شیرینی کَره‌ای برای دورهمی‌های دوستانه

مواد لازم:

سیب زمینی کوچک خرد شده 750 گرم
فیله سالمون 4 تکه
پودر سوخاری 50 گرم
جعفری تازه خرد شده 14 گرم
فلفل چیلی خرد شده 1 عدد
لیمو 1 عدد (آب آن را بگیرید و پوستش را رنده کنید.)
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
دانه خردل 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد ماهی و سیب زمینی داغ

طرز تهیه:

1.سیب زمینی ها را 20 دقیقه در آب جوش بپزید.

2.سالمون را در یک ظرف نچسب قرار دهید. در یک کاسه پودر سوخاری، جعفری، چیلی، آب لیمو، پوست لیمو و 2 قاشق روغن زیتون را مخلوط کنید.

3.بقیه روغن را با قلم مو روی ماهی بکشید. آن را با مخلوط پودر، پوشش دهید و 10 دقیقه گریل کنید.

4.سیب زمینی را آبکش کنید. با خردل و آب لیمو مخلوط کنید. کنار ماهی بچینید و سرو کنید.

منبع: هفت گنج

انتهای پیام/

سالاد ماهی و سیب زمینی داغ؛ پیش غذایی پر فسفر

برچسب‌ها:

نظر شما