شناسهٔ خبر: 29970353 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

خورش خوشمزه برگه زردآلو+دستور تهیه

این مطلب را برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت خورش خوشمزه برگه زردآلو، بخوانید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امروز تصمیم داریم روش پخت یک خورش خوشمزه با برگه‌ی زردآلو و آلوی ترش را به شما آموزش دهیم. 

خورش خوشمزه برگه زدآلود+ دستور تهیه

بیشتربخوانید: پیشنهاد‌های ویژه برای شام « یلدا»/ در طولانی‌ترین شب سال چه بخوریم؟ +طرز تهیه

مواد لازم:

گوشت گوسفندی یا گوساله: نیم کیلو

رب گوجه: دو قاشق غذاخوری

برگه‌ی زردآلو: یک پیمانه

آلوی ترش: یک چهارم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

روغن: دو قاشق غذاخوری

بادام: یک چهارم پیمانه

کشمش: یک چهارم پیمانه

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می‌دهیم. گوشت خورد شده را به روغن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت، تغییر کند و به اصطلاح، خامی آن گرفته شود.
برگه‌ی زردآلو و آلوی ترش را که خوب شسته‌ایم به گوشت اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. روی مواد را با آب می‌پوشانیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. رب گوجه را اضافه می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه، بادام‌ها را به همراه کشمش، کمی تفت می‌دهیم. وقتی که گوشت پخته شد، نمک و شکر را به همراه بادام و کشمش به خورش اضافه می‌کنیم.
پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا بادام‌ها کمی نرم شوند. خورش ما آماده است. آن را در کنار برنج، سرو می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

طرز تهیه‌ی خورش با برگه‌ی زردآلو

برچسب‌ها:

نظر شما