شناسهٔ خبر: 29953728 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

ته‌چین؛

معرفی انواع استیک و دستور پخت آن

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_970559" ><script type="text/JavaScript" src="http://www.tabnak.ir/fa/news/play/embed/859722/970559?width=700&height=400"></script></div>

مواد لازم:
تکه گوشت مناسب برای استیک (به دلخواه شما)
نمک
روغن
وسایل لازم:
دماسنج آشپزخانه
ماهی‌تابه چدنی
فِر

تکه‌ گوشت‌های فراوانی برای درست کردن استیک وجود دارد که طبیعتا قیمت‌های متفاوتی نیز دارند. علی‌رغم این تصور که با گوشتی ارزان قیمت نمی‌توان استیک خوبی پخت و این امر تنها با تکه‌ها گران قیمت گوشت امکان‌پذیر است، چیزی که تفاوت را بین استیکی لذیذ و استیکی بی‌کیفیت به وجود می‌آورد نحوه پخت و استفاده از گوشت است. در این ویدیو دستور پخت بهترین استیک‌ها با گوشت‌های ارزان و گران آموزش داده شده است.

نظر شما