شناسهٔ خبر: 29920613 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپـــزی من

کیک حلوا

صاحب‌خبر - آب و شکر را در یک قابلمه متوسط مخلوط کنید. پوست پرتقال، پوست لیمو، چوب دارچین و هل را به قابلمه اضافه کنید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب، جوش بیاید. شعله را کم کنید و در قابلمه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید. سپس مایع را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود. وقتی شربت خنک شد، پوست‌ها و ادویه را از آن خارج کنید. قابلمه بزرگی را روی شعله متوسط قرار دهید. آرد سمولینا و روغن زیتون را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا آرد سمولینا شروع به قهوه‌ای شدن کند و عطر آرد بوداده به مشام برسد. برای مرحله بعدی، قابلمه را از روی شعله بردارید. شربت را خیلی آرام و با دقت به مخلوط آرد اضافه کنید و مراقب باشید به اطراف نپاشد. وقتی کل شربت به آرد اضافه شد، دوباره قابلمه را روی گاز برگردانید و شعله را کم کنید. کشمش و گلاب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. وقتی حلوا در حدی غلیظ شد که شروع به جدا شدن از دیواره‌های قابلمه کرد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید چند دقیقه بماند تاخنک شود. برای این حلوا می‌توانید از قالب باندت یا قالب ژله (هر قالب مقاوم در برابر حرارت مثل انواع قالب آلومینیومی یا قالب تفلون) استفاده کنید. قالب مد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید. حلوا را با ملاقه داخل قالب بریزید. حداقل یک ساعت، حلوای یونانی را در یخچال قرار دهید. سپس آن را از قالب جدا کنید و برش بزنید. آرد سمولینا -2 پیمانه روغن زیتون - یک پیمانه شکر - 2 پیمانه آب - 6 پیمانه پوست لیمو ترش - یک عدد پوست پرتقال - یک عدد چوب دارچین - 3 عدد هل - 4 عدد کشمش - نصف پیمانه عرق بهارنارنج یا گلاب - یک قاشق غذاخوری

نظر شما