شناسهٔ خبر: 29897714 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

رئیس قوه قضائیه:

رهبران اروپا در برخورد با مردم خود خویشتنداری کنند

صاحب‌خبر -



رئیس قوه قضائیه با اشاره به اعتراضات گسترده در فرانسه، رهبران اروپا را به خویشتنداری در برخورد با مردم خود توصیه کرد و نحوه مواجهه غرب با حوادث فرانسه بویژه بایکوت رسانه‌ای این حوادث و سکوت مجامع بین‌المللی را تصویری تمام قد از استانداردهای دوگانه جهان سلطه دانست.
به گزارش روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به جنبش موسوم به «جلیقه زردها» در فرانسه و اعتراضات گسترده ضد سرمایه‌داری در این کشور، برخورد دولت و پلیس فرانسه با شهروندان معترض را «خشن» توصیف کرد و گفت: حرکت اعتراضی علیه سرمایه‌داری که امروز در فرانسه شاهد آن هستیم، در سایر کشورهای اروپایی نیز جریان خواهد یافت زیرا فشار بی عدالتی هرگز در یک نقطه ساکن نمی‌ماند و بالاخره افرادی که از ظلم سرمایه‌داری لجام گسیخته به ستوه آمده‌اند، آرام نخواهند نشست. 
آملی لاریجانی با اشاره به کشتار، ضرب و شتم و بازداشت معترضان در فرانسه، رهبران کشورهای اروپایی را به خویشتنداری در برخورد با مردم خود توصیه کرد و افزود: در اعتراضات دی ماه سال گذشته در ایران که به دنبال مطالبات برحق عده‌ای، متأسفانه برخی با سوء استفاده از فضای ملتهب، به دنبال موج‌سواری بودند و آشوب به پا کردند، مسئولان همین کشورهای غربی و از جمله  فرانسه غوغا به پا کردند و مدام «ابراز نگرانی» می‌کردند. شما برخورد پلیس فرانسه با مردم را ببینید؛ همین مقدار هم که منتشر می‌شود کافی است تا بتوانید دروغ بودن ادعاهای غرب در پاسداشت حقوق شهروندی را براحتی درک کنید.
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: این اعتراضات و برخوردها اگر در جایی غیر از یک کشور غربی بود، تاکنون پای سازمان ملل و وزارت خارجه کشورهای مختلف به میان آمده بود و همه فریاد حمایت از مردم سر می‌دادند اما اکنون که حدود ۴ هفته از این اعتراضات در فرانسه می‌گذرد، شاهد بایکوت اخبار این رویدادها از سوی اختاپوس رسانه‌ای غرب و سکوت نهادهای بین‌المللی در قبال برخورد خشن هزاران پلیس مجهز به خودروهای زرهی با معترضان هستیم. این رفتار، تصویری تمام قد از معیارهای دوگانه جهان سلطه در عرصه «عمل» و «خبر» را پیش روی وجدان عمومی جهان قرار می‌دهد و به صراحت می‌گوید که «مهم نیست چه اتفاقی رخ می‌دهد بلکه مهم این است که در کجا رخ می‌دهد.» آملی لاریجانی با اشاره به سخنان رهبری درخصوص موج بیداری اسلامی، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب سال‌ها قبل پیش‌بینی کرده بودند که موج بیداری اسلامی در کشورهای اسلامی ساکن نخواهد ماند و به اروپا نیز سرایت خواهد کرد. امروز با توجه به اعتراضاتی که در قلب اروپا شاهد آن هستیم، می‌بینیم که پیش‌بینی مقام معظم رهبری در حال تحقق است و سرنوشت محتوم بی عدالتی ناشی از سرمایه‌داری لجام گسیخته، اعتراضاتی است که گریبان حامیان ظلم به مستضعفان را می‌گیرد. رئیس قوه قضائیه ابراز امیدواری کرد که «رهبران اروپایی سر عقل بیایند و با مردم خود و سایر کشورها نه بر مبنای آنچه از سوی نظام سرمایه‌داری به آنها دیکته می‌شود بلکه بر اساس ارزش‌های انسانی برخورد کنند.»
جمهوری اسلامی به تروریست‌ها 
پاسخ قاطع می‌دهد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات تروریستی روز پنجشنبه در چابهار، شهادت دو نفر از مأموران نیروی انتظامی را تسلیت گفت و تصریح کرد: همه می‌دانیم که این حرکت‌های تکفیری - وهابی از کجا نشأت می‌گیرد و چه کسانی پشت آن هستند. در صدر حامیان آشکار این اقدامات تروریستی، امریکا و رژیم غاصب صهیونیستی حضور دارند و برخی دولت‌های مرتجع منطقه نیز به عنوان ابزار امریکا و رژیم صهیونیستی، دست به حرکات مزدورانه و موذیانه‌ای علیه ملت ایران می‌زنند که البته جمهوری اسلامی با اقتدار، این تحرکات را پیگیری خواهد کرد. رئیس قوه قضائیه با اشاره به هلاکت برخی عوامل این اقدام تروریستی، از تعقیب سایر افراد دخیل در این عملیات خبر داد و افزود: ضمن مجازات همه عوامل مرتبط با این حادثه، دست‌های پشت پرده چنین اقداماتی نیز مطمئن باشند که جمهوری اسلامی با اقتدار به آنان پاسخ خواهد داد.
آملی لاریجانی در ادامه با بزرگداشت ۱۶ آذر روز دانشجو، به جنبش‌های دانشجویی مؤثر در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز نیز دانشجویان در تولید علم که از اساسی‌ترین ارکان اقتدار کشور است، نقشی کلیدی دارند و از نظر سیاسی و اجتماعی نیز مسئولیت بزرگی را به دوش می‌کشند. رئیس قوه قضائیه با تأکید بر ضرورت حرکت دانشجویان در مسیر توصیه‌های بزرگان اهل علم و معنا مبنی بر رعایت ارزش‌های اخلاقی، خاطرنشان کرد: راه غرب با شعارهای نادرست نظیر «علم برای علم» یا «خنثی بودن علوم از نظر ارزش‌ها»، راهی است که امروز سرنوشتی تلخ برای میلیون‌ها انسان رقم زده است و آنچه امروز باید دانشجویان ما به آن توجه کنند، تقویت بصیرت سیاسی، دینی و اجتماعی و رجوع به ارزش‌های انقلاب بر مبنای عدالت، آزادی و آزادگی است.

نظر شما