شناسهٔ خبر: 29883648 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

ترکيب هاي طبيعي براي رفع زخم دهان و دور زدن سرطان

صاحب‌خبر -
خبرگزاري آريا - يک محقق و پژوهشگر طب سنتي مصرف نوعي شربت را در رفع زخم هاي دهان و گلو موثر دانست.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از باشگاه خبرنگاران، شربت ريحان (ريحان سبز+ريحان بنفش+هل+گل سرخ+عسل) حاوي ويتامين هاي A، B، C، E، K، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، اسيدفوليک، منيزيم، منگنز، فسفر، آهن، فيبر، روي(زينک)، کلسيم، پروتئين، امگا 3، کاتچين، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئيدها و غيره است.
براي بررسي خواص شربت ريحان و اينکه مصرف اين شربت براي چه افرادي مفيد است با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت وگو کرديم که در ادامه مشروح آن را مي‌خوانيد.
مهمترين خواص شربت ريحان
حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي در گفت وگو با خبرنگار حوزه کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران، درباره خواص شربت ريحان گفت: اين شربت به علت دارا بودن ويتامين هاي A، E و C خاصيت آنتي اکسيداني دارد و موجب تقويت سيستم ايمني بدن و محافظت از آن در مقابل انواع بيماري‌ها، مخصوصا سرطان سينه مي شود.
وي افزود: مصرف اين شربت باعث رفع زخم هاي دهاني و گلو شده همچنين ورم گلو و لوزه را رفع مي‌کند.
عظمايي بيان کرد: اين شربت خاصيت چربي سوزي دارد و موجب تناسب اندام مي‌شود.
اين محقق و پژوهشگر طب سنتي افزود: خواص ديگر اين شربت شامل تقويت حافظه و پيشگيري از آلزايمر، رفع اسپاسم عضلات و التهاب مفاصل، رفع انسدادهاي عروق مغزي، تحليل ورم هاي داخلي و خارجي بدن و کنترل قند، فشار و چربي خون است.
وي اظهار کرد: مصرف اين شربت موجب تقويت و آرامش قلب و اعصاب و رفع تپش قلب مي‌شود و از استرس، اضطراب و دلشوره پيشگيري مي‌کند.
عظمايي بيان کرد: تقويت معده و دستگاه گوارش، تقويت کبد و بهبود عملکرد روده‌ها، هضم آسان‌تر غذا و رفع يبوست از ديگر خواص شربت ريحان است.
اين محقق و پژوهشگر طب سنتي اظهار کرد: شربت ريحان به علت دارا بودن ويتامين B12، آهن و اسيد فوليک، موجب افزايش گلبول‌هاي قرمز خون و رفع کم خوني مي‌شود، لذا براي افراد مبتلا به کم خوني، زنان باردار و جنين مفيد است.
وي بيان کرد: وجود ويتامين هاي A، E، C، D، B و املاح معدني فراوان در اين شربت، باعث طراوت، جوان سازي و تقويت پوست و مو مي شود.
عظمايي گفت: اين شربت ضدنفخ و بادشکن است و به بهبود کيفيت خواب کمک مي‌کند.
اين محقق و پژوهشگر طب سنتي اظهار کرد: شربت ريحان به علت داشتن امگا 3 موجب تقويت سيستم قلبي عروقي و بينايي مي‌شود.
وي اظهار کرد: شربت ريحان را مي توان 3 تا 4 ليوان در روز و در وعده هاي صبح، ظهر، عصر و شب ميل کرد.
مواد لازم شربت ريحان (2 ليتر)
-آب 2 ليتر
-هل 10 گرم
-عسل نيم کيلو
-گل سرخ 20 گرم
-ريحان سبز خشک 75 گرم
-ريحان بنفش خشک 35 گرم
طرز تهيه شربت ريحان
-ريحان سبز، ريحان بنفش، گل سرخ و هل را نيم کوب کرده و داخل آب مي ريزيم.
-پس از گذشت 3 تا 4 ساعت آن را به مدت 5 دقيقه با حرارت ملايم مي جوشانيم.
-پس از متعادل شدن دماي شربت، آن را صاف کرده و عسل اضافه مي کنيم.
-شربت را هم مي زنيم تا قوام بيايد، سپس در ظرف شيشه اي مي ريزيم.
طرز تهيه يک ليوان شربت ريحان
-3 تا 4 قاشق غذاخوري از شربت را داخل ليوان ريخته و بقيه را آب اضافه مي کنيم.
-بر حسب سليقه مي توان به آن چند قطره آب ليمو ترش هم اضافه کرد.

نظر شما