شناسهٔ خبر: 29494715 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار آستانه اشرفیه:

اثرات نامطلوب شبکه های اجتماعی با ترویج کتابخوانی کاهش یابد

رشت - ایرنا - فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه با بیان اینکه استفاده نامناسب از شبکه های اجتماعی اثرات جبران ناپذیری در سلامت فکری و روانی جوانان و نوجوانان دارد، گفت: باید با ترویج فرهنگ کتابخوانی، اثرات نامطلوب شبکه های اجتماعی در جامعه کاهش یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا ، رحیم حیدری در نشست با جمعی از کارکنان اداره کتابخانه های عمومی و کتابداران این شهرستان افزود: توجه به ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی می تواند بستر توسعه اجتماعی را در جوامع بشری فراهم سازد، ضمن آنکه می تواند در ارتقاء سطح علمی افراد جامعه نیز موثر باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید در طول روز زمانی را برای مطالعه کتاب اختصاص دهیم، اظهار داشت: ترویج فرهنگ کتاب خوانی به عنوان سرمایه ای ارزشمند، یکی از عوامل توسعه و پیشرفت جامعه به شمار می رود.
حیدری دسترسی آسان اقشار مختلف جامعه به کتاب و کتابخوانه های عمومی را ضروری دانست و گفت: افزایش سرانه مطالعه مردم بدون تردید موجب بالا رفتن سطح علمی و فرهنگی جامعه خواهد شد.
فرماندار آستانه اشرفیه همچنین با اشاره به نقش شبکه های مجازی و اجتماعی یادآور شد: نقش این شبکه ها در پرکردن اوقات فراغت افراد جامعه بر کسی پوشیده نیست ولی چنین شبکه هایی هیچگاه نمی توانند جایگزین مناسبی برای کتاب و کتابخوانی باشند.
مسئول کتابخانه های عمومی آستانه اشرفیه نیز گفت: هم اکنون چهار کتابخانه عمومی در مناطق شهری و روستایی این شهرستان مشغول فعالیتند .
زهرا زرگری به فعالیت هشت نفر از کتابداران در این کتابخانه های عمومی اشاره کرد و افزود: حدود 53 هزار جلد کتاب در این کتابخانه های نگهداری و سه هزار نفر نیز بطور ثابت در این کتابخانه های عمومی عضویت دارند ، ضمن اینکه بطور متوسط روزانه بین 100 تا 300 نفر برای مطالعه به این کتابخانه های مراجعه می کنند.
زرگری جایگاه آستانه اشرفیه در استان از لحاظ سرانه فضای مطالعه را دوازدهم ذکر کرد.

** توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی جدی تر دنبال شود
بر اساس گزارش دیگری از خبرنگار ایرنا فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه در جمع رئیسان هیأت های ورزشی این شهرستان اظهار داشت: توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی در جامعه جدی تر دنبال شود.
وی با اشاره به برخی مشکلات حوزه ورزش در این منطقه بیان داشت: بایستی با یک برنامه ریزی صحیح و مناسب از امکانات و اعتبارات موجود ، نهایت بهره را در جهت توسعه ورزش در این شهرستان ببریم.
حیدری ظرفیت ها و استعدادهای ورزشی در این شهرستان را مطلوب ارزیابی و ضمن قدردانی از تلاش های رئیسان هیات های ورزشی تصریح کرد: داشتن یک جامعه سالم از جمله ثمرات سرمایه گذاری در بخش ورزش است.
رئیس اداره ورزش و جوانان آستانه اشرفیه نیز در این نشست گفت: بیش از چهار هزار نفر از بانوان و آقایان ورزشکار ، در 28 هیات ورزشی فعال این شهرستان حضور دارند ضمن اینکه هم اکنون هفت سالن ورزشی در این منطقه از سوی اداره ورزش و جوانان و پنج سالن توسط سایر ارگان ها و سازمان ها اداره می شوند.
حسین علیزاده تعداد زمین های ورزشی مناطق روستایی شهرستان را نیز 47 مورد عنوان کرد و یادآور شد: از این تعداد ، هفت زمین ورزشی روستایی دارای سند هستند.
وی سرانه فضاهای ورزشی آستانه اشرفیه را به نسبت خوب ارزیابی کرد و گفت: 36 باشگاه خصوصی نیز در زمینه های مختلف ورزشی در این منطقه فعالیت دارند.
شهرستان آستانه اشرفیه با دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر و 105 روستا، در 35 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
7287 /2007

نظر شما