شناسهٔ خبر: 29438511 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شناگر جهرمی چهار نشان رنگارنگ نجات غریق جهان کسب کرد

شیراز-ایرنا- محمد ناظری شناگر جهرمی و کاپیتان تیم ملی نجات غریق ایران در هفدهمین دوره رقابت های جهانی 2018 که در استرالیا در حال برگزاری است یک نشان طلا، 2 نقره و یک برنز کسب کرد و افتخاری بزرگ برای کشورمان و فارس به ارمغان آورد.

صاحب‌خبر -

رئیس هیات نجات غریق استان فارس یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: اعضای تیم ملی نجات غریق ایران در ماده چهار در 50 متر با مانع امدادی با ترکیب ایلخان نوری رئیس فدراسیون نجات غریق، محمد ناظری کاپیتان تیم ملی، سهیل آشتیانی و حمید قدسی نژاد عنوان نخست این ماده را برای کشورمان به ارمغان آوردند و نشان خوشرنگ طلا را بر گردن آویختند و تیم ایتالیا دوم شد.
حسن گل مینا اضافه کرد: ناظری در ماده 200 متر با مانع انفرادی نیز صاحب نشان برنز شد، سهیل آشتیانی و حمید قدسی نژاد از ایران در این ماده به ترتیب نشان طلا و نقره را برگردن آویختند.
وی افزود: ناظری در این رقابت ها در ماده 50 متر حمل آدمک و ماده چهار در 50 متر ترکیبی 2 نشان نقره را به خود اختصاص داد تا جمع مدال های این شناگر به عدد چهار برسد و بیشترین مدال ها را از آن خود کند.
محمد ناظری پیشتر نیز در رقابت های جهانی 2012 استرالیا، 6 نشان طلا، در سال 2014 فرانسه یک نشان طلا و در سال 2016 هلند هم یک نشان نقره کسب کرده بود از این رو این ورزشکار جهرمی پر افتخارترین شناگر تاریخ این رشته در ایران است.
در پایان رقابت های نجات غریق در بخش استخری تیم ملی کشورمان با چهار ورزشکار با کسب سه مدال طلا ، چهار نقره و یک برنز به کار خود پایان داد.
این رقابت ها از دوشنبه 28 آبان در بخش دریایی آغاز می شود.
تیم ملی نجات غریق ایران برای نخستین بار در سال 1992 در رقابت های جهانی که به میزبانی کشور سوئد برگزارشد با پنج ورزشکار شرکت کرد و هیچ مقامی بدست نیاورد.
تیم ملی نجات غریق ایران در دوره گذشته این رقابت ها که در سال 2016 در هلند و با حضور 46 کشور برگزار شد، محمد ناظری از استان فارس در 200 متر بامانع مدال نقره گرفت، ایلخان نوری در 200 متر با مانع برنز کسب کرد و حمید شب انگیز در 50 متر حمل آدمک هم صاحب نشان برنز شد.
در سال 1314 نخستین دوره کلاس نجات غریق ایران در اردوگاه منظریه تهران زیر نظر گیبسون مدرس خارجی بر گزار شد و ایران در سال 1342 رسما به عضویت فدراسیون جهانی این رشته (F.I.S) درآمد و در سال 1353 سازمان نجات غریق ایران به فدراسیون این رشته تغییر نام یافت.
7368 /1876

نظر شما