دکتر غلامحسن صاحبي روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: نظارت هاي دامپزشکي از هنگامي که سفارش واردات گوشت به کشور مربوطه داده مي شود، آغاز شده و تا انتقال به کشور و توزيع آن ادامه دارد.
وي با بيان اينکه گوشت هاي وارداتي به 2 بخش گرم و منجمد تقسيم مي شود، اظهار داشت: گوشت هاي منجمد بيشتر از کشور بزريل وارد شده و گوشت هاي گرم از کشورهاي افغانستان، ارمنستان و استراليا وارد مي گردد.
وي گفت: گوشت هاي وارداتي از کيفيت لازم برخوردار هستند، تازيخ انقضاي گوشت هاي منجمد حدود 9 ماه و براي گوشت هاي گرم چهار روز است.
صاحبي افزود: متولي واردات و تامين فراورده هاي گوشتي در کشور شرکت پشتيباني امور دام وزارت جهاد کشاورزي است و در هر استان متناسب با سياست هاي تنظيم بازار توزيع مي شود.
وي اظهار داشت: بازرسان دامپزشکي خراسان رضوي بر نگهداري و عرضه گوشت هاي وارداتي در سردخانه ها و مراکز توزيع و فروشگاههاي عرضه نظارت مستمر و دقيق دارند.
مقدار مصرف روزانه گوشت قرمز در خراسان رضوي 60 تن است که از اين مقدار سه تن با گوشت گرم وارداتي و گوشت منجمد با هدف تنظيم بازار تامين مي شود و بقيه آن توليد داخل استان است.
خراسان رضوي 7.1 ميليون راس دام سبک شامل گوسفند و بز دارد.
اين استان در حوزه گاوداري شامل صنعتي، نيمه صنعتي و کوچک روستايي نيز داراي پنج هزار واحد داراي مجوز با ظرفيت 100 هزار راس گاو مولد است.
موجودي دام سنگين مولد و غيرمولد در استان 6 ميليون و 400 هزار نفري خراسان رضوي 320 هزار راس مي باشد.
خراسان رضوي در مجموع 14،6 ميليون واحد دامي دارد و سالانه يک ميليون و 200 هزار تن محصولات در حوزه دام و طيور در اين استان توليد مي شود.
3027 / 6053
انتهاي پيام /*
نظر شما