شناسهٔ خبر: 29363081 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فواید پنج میوه و سبزی نارنجی رنگ

زاهدان - ایرنا - روزنامه محلی سیستان و بلوچستان روز چهارشنبه/23 آبان 97 مطلبی با عنوان «فواید پنج میوه و سبزی نارنجی رنگ» منتشر کرده است.

صاحب‌خبر -

در این مطلب آمده است: بتاکاروتن، عامل نارنجی شدن برخی میوه ها و سبزیجات است که با ورود به جریان خون به ویتامین A تبدیل می شود و به محافظت از بدن در برابر سرطان و بیماری‌ های قلبی‌ عروقی کمک‌ و سیستم ایمنی بدن را تقویت ‌می کند و از چشم ‌ها محافظت ‌می ‌کند. برای اطمینان از جذب ویتامین A، میوه و سبزیجات نارنجی را با مقدار کمی چربی تصفیه ‌نشده سالم مانند کره ارگانیک، روغن زیتون یا روغن نارگیل تصفیه ‌نشده، مصرف‌ کنید و شاهد پنج خاصیت بهداشتی آن ها در بدن باشید که در این مطلب به آن اشاره می شود.
افزایش سلامت قلب: به همراه غذا چند عدد هویج خام مصرف کنید و از میزان آلفا و بتاکاروتن موجود در آن بهره ببرید. این آنتی اکسیدان ها با آسیب ‌هایی که از طریق اکسیژن به بدن وارد می‌ شود، مبارزه می ‌کند. پژوهش ‌ها نشان داده‌ است میزان بالای این عناصر سبب کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌ های قلبی می ‌شود.
تقویت سیستم ایمنی بدن: ویتامین B6 موجود در این میوه ها و سبزیجات سبب می‌ شود که سیستم دفاعی بدن پادتن‌ های بیشتری تولید کند که با بیماری ‌ها مقابله می‌ کند. سیب‌زمینی شیرین پخته شده، 25 درصد نیاز روزانه‌ بدن به ویتامین B6 را تامین می کند.
مبارزه با سرطان سینه: اسید رتینوئیک یک ماده مشتق شده از ویتامین A است که در سیب زمینی و هویج به وفور یافت می شود. نتایج تحقیقات محققان آمریکایی نشان می دهد که اسید رتینوئیک به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک می کند.
منابع سرشار از بتاکاروتن: بتاکاروتن موجود در سبزیجات تیره رنگ به تقویت سیستم ایمنی همچنین بینایی فرد کمک می کند و زمانی که برخی از سبزیجات با اندکی روغن تصفیه نشده سرخ می‌ شود میزان بتاکاروتن آن چند برابر می‌ شود. هویج تفت داده شده در اندکی روغن حاوی 63 درصد و کدو تنبل تفت داده شده حاوی 53 درصد بتاکاروتن است.
محافظت از سلامت چشم ها: کدو تنبل و هویج سرشار از لوتئین و زیگزانتین است، رنگدانه های گیاهی که به جلوگیری از ابتلا به آب مروارید کمک می کند. نتایج تحقیقات نشان می دهد کسانی که این رنگدانه ها را به میزان بیش از 6 میکروگرم در روز مصرف می کنند، با کاهش خطر 18 درصدی ابتلا به آب مروارید مواجه هستند و آن هم در مقایسه با کسانی که میزان دریافت این دو رنگدانه در آن ها کمتر از یک میکروگرم در روز است.
8006**3213

نظر شما