شناسهٔ خبر: 29331165 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

بیشتر بدانیم

مصرف ماهی و روغن ماهی خطر حمله قلبی را کاهش می دهد

صاحب‌خبر - نتایج دو مطالعه نشان می دهد که اسیدهای چرب امگا۳ برای قلب هم در افراد سالم و هم در افراد دارای مشکلات افزایش دهنده ریسک حمله قلبی، سکته یا بیماری قلبی مفید است.محققان در آزمایش (ویتامین D و امگا۳) دریافتند افراد سالمی که مکمل روغن ماهی مصرف می کردند، کمتر دچار حمله قلبی می‌شدند.همچنین یافته ها نشان داد شکل تصفیه شده اسیدچرب امگا۳ موجب کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی، حمله قلبی یا سکته درافراد دچار تصلب شرایین یا دیگر فاکتورهای پرخطر قلبی شد.اگرافرادی ماهی نمی خورند طبیعتاً باید از فواید مکمل های روغن ماهی بهره گیرند. البته بهتر است قبل از آن، با پزشک شان مشورت کنند.

نظر شما