شناسهٔ خبر: 29330004 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت‌های سفید

طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت‌های دریایی و مرغ می‌توان استفاده کرد.

صاحب‌خبر -
مواد لازم:
آب مرغ تقریبا غلیظ ۲ فنجان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو نصف استکان
کره ۵۰ گرم
زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه


طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت‌های سفید:
۱) کره را با آرد کمی تفت داده، آب مرغ را کم کم به آن اضافه می‌کنیم تا سس کمی غلیظ شود.
۲) زعفران آب کرده، آبلیمو، نمک وفلفل را هم اضافه می‌کنیم.
۳) زرده تخم مرغ‌ها را با شکر خوب به هم می‌زنیم و شعله اجاق گاز را کم می‌کنیم و زرده اه را به آن اضافه می‌کنیم.
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می‌داریم.
منبع: ashpazkocholo.blogfa.com

برچسب‌ها:

نظر شما