شناسهٔ خبر: 28883849 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رییس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت خبر داد

اعزام ۳۱ کارشناس بهداشت محیط به عراق/ انجام تمهیدات بهداشتی لازم برای زائران اربعین

خبرگزاری میزان- رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت:با توجه به اهمیت کنترل عوامل محیطی به ویژه آب و غذای زائرین اربعین حسینی، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با هماهنگی کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین کشور در قالب تیم سلامت مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، تعداد ۳۱ نفر از کارشناسان مهندسی بهداشت محیط را به کشور عراق اعزام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان سیدرضا غلامی اظهار داشت: یکی از مزیت‌های تیم اعزامی نسبت به سال‌های قبل، همراهی پنج نفر از کارشناسان بهداشت محیط خانم همراه تیم اعزامی است. تعداد ۹ نفر از کارشناسان بهداشت محیط اعزامی در نجف اشرف، ۱۰ نفر در کربلای معلی و ۱۰ نفر در بین راه نجف به کربلا و ۲ نفر در کاظمین مستقر شده اند.

غلامی افزود: فعالیت‌های تیم‌ها با توجه به تاریخ اعزامشان از ۲۵ مهر در بین راه و ۲۶ مهر در نجف و ۲۷ مهر در کربلا و کاظمین شروع شده است.

وی به تکالیف تیم اعزامی به عراق اشاره کرد و گفت: هماهنگی با مسئولین مرکز پزشکی برای پیشبرد اهداف و همراهی نمایندگان مرکز پزشکی در عراق، هماهنگی با مسئولین وزارت بهداشت عراق طبق تفاهم نامه با عراق، هماهنگی با مسئولین ستاد بازسازی عتبات و مسئولین عتبات مستقر در نجف، کربلا و کاظمین جهت همکاری، هماهنگی با مسئولین موکب‌ها جهت همکاری، آموزش خادمین موکب ها، آموزش زائرین، بازدید و نظارت بهداشتی از موکب‌ها و تاسیسات بهداشتی و محل‌های پخت غذا، کلرسنجی آب مصرفی و در صورت نیاز کلرزنی با قرص کلر در اختیار، سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی (دمای مواد غذایی، سنجش روغن)، کنترل مدیریت پسماند و پساب از جمله اقدامات تیم اعزامی خواهد بود.

غلامی با تشریح مهمترین فعالیت‌های انجام شده تا ۲۷ مهرماه، یادآور شد: کل بازدید بهداشتی انجام شده ۳۴۵ مورد، کلرسنجی انجام شده از آب شبکه‌های توزیع و مخازن ۱۴۳، مقدار آب مخازن کلرزنی شده با قرص کلر ۶۳۵۰۰ لیتر، کل سنجش انجام شده با تجهیزات پرتابل ۹۱ مورد، نظارت بر طبخ و توزیع غذای زائرین ایرانی ۸۵ مورد، آموزش به زائرین در بحث بهداشت محیط، بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی ۱۲۲۹ نفر، آموزش به خادمین موکب‌ها در بحث بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی ۹۱۳ نفر بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما