شناسهٔ خبر: 28880940 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

تالش در پرورش ماهیان خاویار رتبه اول کشور را دارد

به گزارش خبرنگار ایرنا اسحاق شعبانی روز شنبه در جلسه بررسی توسعه شیلات در فرمانداری تالش افزود: صیادان تالش به طور معمول در سه پره صیادی فعالیت می کنند و

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار ایرنا اسحاق شعبانی روز شنبه در جلسه بررسی توسعه شیلات در فرمانداری تالش افزود: صیادان تالش به طور معمول در سه پره صیادی فعالیت می کنند و توسعه آبزی پروی در این شهرستان در بخش های ماهیان خاویاری و سردابی در دستور کار اداره کل شیلات قرار دارد.
وی بیان کرد: مشکل اصلی آبزی پروری در تالش، کمبود زمین است و اداره کل شیلات، استفاده از اراضی ساحلی را مدنظر دارد و بهره گیری از آن و آب دریا در تولید گوشت با کیفیت و بازار پسند ماهیان خاویاری نیز موثر است.
مدیر شیلات تالش نیز در این جلسه گفت: سالانه دوهزار و 400 تن ماهی سردابی و 370 تن ماهی خاویار در این شهرستان تولید می شود و تالش در صدور مجوز پرورش آبزیان نیز رتبه دوم کشور را دارد.
سهراب سلطانی افزود: چهار شرکت تعاونی پره صیادی با 200 صیاد در تالش فعال است و سالانه 82 تن ماهی صید می کنند.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
7106 / 7124/2007
انتهای پیام

نظر شما