شناسهٔ خبر: 28849094 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بایدها و نبایدهای تغذیه ای زائرین اربعین

در سفری مانند پیاده روی اربعین که سه روز باید از غذای موکب‌های بین راه تغذیه کنید و در هر جایی که سایه‌بانی پیدا کردید استراحت کنید، توجه به نکات بهداشتی ضرورتی غیرقابل انکار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در ایام پیاده‌روی در تمام طول مسیر و ساعات شبانه‌روز موکب ها از زائرین پذیرایی می‌كنند و موکب‌داران با خوشرویی از شما خواهش می‌کنند به موکب آنها بروید. زمان صبحانه، ناهار و شام در تمامی ساعات شما با میوه ها، شیرینی‌ها و مواد غذایی مختلف پذیرایی می‌شوید.

‌‌با این وجود اصرار به خوردن همه آنچه به شما تعارف می‌شود یا در مسیر توزیع می‌شود نداشته باشید. خوردن اغذیه متفاوت، ممکن است وضعیت مزاجی بدنتان را به هم بریزد و بعد از چند ساعت دلدرد بگیرید.

 پزشکان نیز درهم خوری و روی‌هم خوری در این سفر را به شدت نهی میکنند. علاوه بر این، در اکثر مواقع که گرسنه نیستید، مقدار زیادی از نذری‌ای که گرفته‌اید نخورده، باقی میماند و اسراف می‌شود. فراموش نکنید اسراف حرام است و صورت خوبی ندارد که در مسیر زیارت، کار حرامی انجام دهید. ‌‌

بیشتربخوانید :توصیه‌های سفیر ایران در بغداد به زائران اربعین

بعضی از نذریهایی که داده می‌شود ممکن است به ذائقه و طبع شما سازگار نباشد، قرار نیست همه‌ی نذریها و خوراکی‌های مسیر را امتحان کنید و بخورید، پس سراغ آنها نروید تا هم دستگاه گوارشتان سالم بماند و هم اسراف نکرده باشید.‌غذاهای خیلی چرب و خیلی سرخ شده را نخورید.

آب یا نوشیدنی‎های خیلی سرد را کمتر بیاشامید.
هر روز حتما میوه بخورید تا مزاجتان به هم نخورد.

منبع: میزان 
انتهای پیام/

نکات غذایی در راهپیمایی اربعین

برچسب‌ها:

نظر شما