شناسهٔ خبر: 28808076 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

طرز تهيه چند نوع سس تند

صاحب‌خبر -
خبرگزاري آريا -
تهيه سس هاي تند, طرز تهيه سس تند خانگي
طرز تهيه چند نوع سس تند
سس فلفل قرمز يا سس فلفل به هر نوع سس تند که از فلفل قرمز و ديگر ترکيبات ساخته شده باشد، گفته مي شود. فلفل قرمز فوايد بسياري دارد که اغلب درمورد آن فکر نمي‌کنيم و فقط تند بودن اين سس ها به ذهنمان مي آيد. از جمله اين فوايد مي توان به مبارزه با سرطان اشاره کرد. در ادامه با طرز تهيه سه نوع سس تند آشنا خواهيد شد.
مواد لازم براي تهيه سس تند خانگي :
فلفل قرمز 6 عدد
آب 1 ليوان
شکر 2 قاشق مرباخوري
سرکه سيب 1 قاشق غذاخوري
نمک يک دوم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي دو عدد

طرز تهيه سس تند خانگي :
بعد از اينکه فلفل ها را شستيد کلاهک هاي آن ها را جدا کنيد و دانه هاي داخل فلفل را از آن خارج کنيد سپس فلفل ها را خرد کنيد. آن ها را به همراه يک ليوان آب داخل قابلمه اي بريزيد و در آن را بگذاريد تا بپزد. در اين مرحله فلفل ها بايد خوب نرم شوند. گوجه ها را کاملا له کنيد و بعد از پخته شدن فلفل ها به آن ها اضافه شان کنيد.
به کمک يک مخلوط کن دستي بدون اينکه آب فلفل ها را جدا کنيد آن‌ها را به حالت پوره در آوريد سپس آن را از داخل يک صافي رد کنيد و درون ظرفي بريزيد. دقت کنيد که فلفل تان در اين مرحله نبايد هيچ گونه دانه يا پوستي داشته باشد.
نمک، شکر، سرکه سيب و فلفل قرمز را به فلفل تان اضافه کنيد و آن ها را خوب با هم، هم بزنيد.
سس تهيه شده را داخل شيشه هاي کوچک بريزيد و آن را داخل يخچال قرار دهيد.
مواد لازم براي تهيه سس چيلي :
سير 4 حبه
فلفل نصف قاشق مرباخوري
عسل 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 4 قاشق غذاخوري
چيلي تند 3 عدد
ادويه تند کاري نصف قاشق مرباخوري
جوزهندي يک عدد
برگ بو 2 عدد
آويشن نصف قاشق غذاخوري
پياز 4 عدد

طرز تهيه سس چيلي :
پيازها را رنده کنيد سپس آن ها را در مخلوط کن بريزيد و آويشن، برگ بو، سير و فلفل قرمز را به آن اضافه کنيد. جوز هندي را رنده کنيد و به آن ادويه تند بزنيد سپس آن را به بقيه مواد اضافه کنيد. فلفل هاي چيلي را براي يک تا دو دقيقه روي حرارت کبابي کنيد سپس قسمت هاي کبابي آن را جدا کنيد و به همراه عسل به بقيه مواد در مخلوط کن اضافه کنيد. حين ترکيب کردن آن ها روغن زيتون را هم اضافه کنيد. اين سس را مي توانيد به همراه انواع ساندويچ ها و پيتزاها سرو کنيد.
طرز تهيه سس هاي تند,درست کردن انواع سس تند
طرز تهيه سس چيلي
مواد لازم براي تهيه سس تاکو :
سس کچاپ يا سس گوجه فرنگي 250 گرم
آب يک سوم پيمانه
پودر چيلي يک چهارم قاشق چايخوري
زيره سبز يک و نيم قاشق چايخوري
پياز ريز رنده شده يا پودر پياز يک و نيم قاشق چايخوري
پودر سير نصف قاشق چايخوري
نمک نصف قاشق چايخوري
فلفل پاپريکا يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل قرمز يک چهارم قاشق چايخوري
شکر يک چهارم قاشق چايخوري

طرز تهيه سس تاکو :
براي تهيه اين سس قابلمه کوچکي را روي حرارت قرار دهيد سپس سس کچاپ، آب، زيره سبز، پودر چيلي، پودر سير، پودر پياز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپريکا را درون آن بريزيد و آن ها را با هم، هم بزنيد.
نکته اي که بايد به آن توجه داشته باشيد اين است که حرارت را کم نگه داريد و مواد را مدام به مدت 20 دقيقه هم بزنيد تا آب آن بجوشد.
ابتدا لازم است اين سس سرد شود سپس آن را داخل يخچال قرار دهيد.
منبع : kalleh.com


نظر شما