شناسهٔ خبر: 28808001 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

طرز تهيه مرغ طعم دار

صاحب‌خبر -
خبرگزاري آريا -
طرز تهيه مرغ طعم دار, طرز پخت مرغ طعم دار
تهيه مرغ طعم دار براي سالاد و ساندويچ
يکي از مهمترين بخش هاي داشتن يک سالاد يا ساندويج خوشمزه که حاوي مرغ هم هست اين است که بتوانيم مرغ شان را طوري بپزيم که اصلا طعم زهم ندهد و خيلي خوش عطر و بو و خوشمزه باشد و در عين حال حسابي آبدار باشد و خشک نشده باشد.
در اين مطلب طرز تهيه يک مرغ لذيذ را برايتان مي گذاريم که از اين به بعد مي توانيد داخل خيلي از سالادهاي سرد و ساندويج ها با خيال راحت استفاده کنيد و لذت ببريد.
مواد لازم براي مرغ طعم دار :
سينه مرغ بدون استخوان 1 عدد
پودر پاپريکا 2 قاشق چايخوري
نمک 1/2 قاشق چايخوري
سير رنده شده 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه 1/2 قاشق چايخوري
کره 20 گرم
روغن مايع 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه مرغ طعم دار:
مرغ طعم دار,پخت مرغ طعم دار
مواد لازم براي تهيه مرغ طعم‌دار
براي تهيه اين مرغ خوشمزه و آسان بايد ابتدا سينه مرغ را از وسط نصف کنيد.
طرز تهيه انواع مرغ,پخت مرغ طعم دار براي ساندويچ
ابتدا سينه مرغ را از وسط نصف کنيد
حالا يک کيسه فريزر روي مرغ ها بگذاريد تا موقع کوبيدن آب مرغ اين طرف و آن طرف نپرد و بعد آن را با يک بيفتک کوب بکوبيد تا ضخامتشان کمتر شود.
روش هاي پخت مرغ طعم دار,روش پخت مرغ طعم دار
يک کيسه فريزر روي مرغ ها بگذاريد و با يک بيفتک کوب بکوبيد تا ضخامتشان کمتر شود
حالا هر دو طرف مرغ را به تمام ادويه هايي که داشتيد آغشته کنيد.
طرز پخت مرغ طعم دار, مواد لازم براي تهيه مرغ طعم دار
هر دو طرف مرغ را به تمام ادويه هايي که داشتيد آغشته کنيد
داخل يک ماهيتابه کره و روغني که داشتيد را بريزيد و وقتي کره آب شد و داغ شد سينه ها را داخل ماهيتابه بگذاريد.
پخت مرغ طعم دار,طرز تهيه مرغ طعم دار
مرغ را با کره و روغن در حرارت کم بپزيد
حالا مرغ را با حرارت متوسط بپزيد احتياجي نيست در ماهيتابه بسته باشد، مرغ آب مي اندازد و با آب خودش مي پزد. وقتي يک طرف مرغ تقريبا طلايي شد ( نگذاريد خيلي طلايي و خشک شود) آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم تغيير رنگ بدهد. کلا براي پخت مرغ کمتر از يک ربع زمان لازم داريد. نگذاريد مرغ کاملا خشک و بي آب شود و بعد از پختن آن را از ماهيتابه در بياوريد.
نحوه پخت مرغ طعم دار, طرز تهيه انواع مرغ
دو طرف مرغ را در حدي که خشک نشوند سرخ کنيد
حالا مرغ خوشمزه تان براي استفاده در انواع سالاد و ساندويج حاضر است.
منبع : 2nafare.com


نظر شما