شناسهٔ خبر: 28807972 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

آشنايي با 14 ترفند آشپزي

صاحب‌خبر -
خبرگزاري آريا -
برخي از کارهاي خانه و آشپزي به زن يا مرد بودن شخص ربطي ندارد و لازم است همه آنها را ياد بگيرند.
1. کباب کردن برگر
کباب کردن برگر کاري است که مردها هم انجام مي دهند. بنابراين اگر دوست داريد مثلا همبرگر آبدار و خوشمزه‌اي درست کنيد بد نيست بدانيد که با يک تکه يخ کارتان راه خواهد افتاد.
نکته هاي مهم آشپزي, اصول آشپزي
براي درست کردن همبرگر آبدار و خوشمزه‌ يک تکه يخ روي همبر کبابي قرار بدهيد
2. نگهداري از موز
براي تازه نگه داشتن موز فقط کافيست دور ساقه آن سلفون بپيچيد تا چندين روز بيشتر از حالت عادي سالم بماند و سياه نشود.
3. پوست کندن سير
براي پوست کندن سير بدون دردسر، بوته کامل سير را به مدت 20 ثانيه با بالاترين درجه درون مايکروفر بگذاريد. بعد از خارج کردن سير از دستگاه پوست آن جدا مي شود.
نکات آشپزي,ترفندهاي آشپزي
براي راحت پوست کندن سير، بوته کامل سير را با بالاترين درجه درون مايکروفر بگذاريد
4. پوست کندن زنجبيل
بهترين روش براي پوست کندن زنجبيل استفاده از قاشق است.
تکنيک هاي خانه داري, مهارت هاي خانه داري
براي پوست کندن زنجبيل از قاشق استفاده کنيد
5. ماهي را روي برش هاي ليموترش کباب کنيد
وقتي ماهي را روي گريل مي گذاريد به سطح آن مي چسبد و موقع برداشتن شکل اصلي خود را از دست مي دهد. براي پيشگيري از اين مساله توصيه مي کنيم ماهي خام را روي يک لايه برش ليموترش بچينيد و سپس گريل کنيد. ليموها طعم و عطر خوبي هم به ماهي مي بخشند.
تکنيک هاي جالب آشپزي,دانستني هاي جالب آشپزي
ماهي خام را روي يک لايه برش ليموترش بچينيد و کباب کنيد
6. گرم کردن پيتزا
وقتي پيتزا را در مايکروفر گرم مي کنيد، خشک مي شود و ديگر طعم تازگيِ اوليه خود را ندارد. اما مي توانيد با قرار دادن يک ليوان پر از آب در کنار پيتزا، آن را در مايکروفر گرم کنيد و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشيد.
اصول آشپزي, آشنايي با اصول آشپزي
با قرار دادن يک ليوان پر از آب در کنار پيتزا، آن را در مايکروفر گرم کنيد
7. برش دادن گوجه فرنگي گيلاسي
گوجه فرنگي ها را پشت يک بشقاب بگذاريد. يک بشقاب ديگر روي آنها قرار دهيد و با دست بشقاب را ثابت کنيد. سپس با يک چاقوي بزرگ و تيز در يک حرکت همه آنها را ببريد.
ترفندهاي آشپزي,نکته هاي مهم آشپزي
مانند تصوير گوجه هاي گيلاسي را برش بدهيد
8. خرد کردن پياز
براي اينکه هنگام خرد کردن پياز اشک از چشمانتان سرازير نشود توصيه مي کنيم حتما آن را در فريزر بگذاريد تا مواد شيميايي نيمه سمي آن که عامل اشک آمدن هستند از بين بروند.
آشنايي دانستني هاي آشپزي, تکنيک هاي خانه داري
قبل از خرد کردن پياز آن را در فريزر قرار بدهيد
9. دم کردن چاي
چاي با رنگ هاي مختلف زمان هاي متفاوتي براي دم کشيدن دارند.
چاي سفيد را بايد در آب 65 تا 75 درجه سانتيگرادي به مدت 1 تا 2 دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.
چاي زرد را بايد در آب 70 تا 80 درجه سانتيگرادي به مدت 1 تا 2 دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.
چاي سبز را بايد در آب 75 تا 80 درجه سانتيگرادي به مدت 1 تا 2 دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.
چاي اولانگ (چيني) را بايد در آب 80 تا 90 درجه سانتيگرادي به مدت 2 تا 3 دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.
مهارت هاي خانه داري,تکنيک هاي جالب آشپزي
چاي ها با رنگ هاي مختلف زمان هاي متفاوتي براي دم کشيدن دارند
10. تخم مرغ
براي برداشتن پوست هاي ريخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ي آن استفاده کنيد.
مهارت هاي خانه داري,تکنيک هاي جالب آشپزي
با پوست تخم مرغ پوست هاي ريخته شده داخل آن را برداريد
11. خرد کردن مرغ
براي پوست کندن و خرد کردن مرغ به جاي چاقو از قيچي آشپزخانه استفاده کنيد.
تکنيک هاي خانه داري,اصول آشپزي
براي پوست کندن و خرد کردن مرغ از قيچي آشپزخانه استفاده کنيد
12. پخت بوقلمون
اگر بوقلمون بيش از حد پخته شد، مي توانيد براي حفظ تازگي و آبدار بودن گوشت آن کمي آب مرغ به آن اضافه کنيد.
مهارت هاي خانه داري,نکته هاي مهم آشپزي
براي حفظ تازگي و آبدار بودن گوشت بوقلمون کمي آب مرغ به آن اضافه کنيد
13. خنک کردن نوشيدني ها
براي اينکه نوشيدني شما سريعتر از حالت عادي خنک شود، يک دستمال کاغذي خيس دور قوطي/بطري بپيچيد و سپس آن را درون يخچال بگذاريد.
نکات آشپزي,ترفندهاي آشپزي
با پيچاندن دستمال کاغذي خيس دور بطري نوشابه زودتر خنک مي شود
14. تازه نگه داشتن کوکي
براي تازه نگه داشتن کلوچه و کوکي فقط کافي است يک برش سيب تازه درون ظرف آن قرار دهيد. کوکي رطوبت سيب را مي گيرد و براي زمان طولاني تري تازه مي ماند.
تکنيک هاي جالب آشپزي,دانستني هاي جالب آشپزي
براي تازه نگه داشتن کلوچه و کوکي فقط کافي است يک برش سيب تازه درون ظرف آن قرار دهيد
منبع : rooziato.com


نظر شما