شناسهٔ خبر: 28807213 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی من

پاستیل خانگی

صاحب‌خبر - برای تهیه پاستیل خانگی ابتدا درون ظرفی مناسب، آب سرد بریزید سپس پودر ژلاتین ، شکر و پودر ژله را به آب سرد اضافه کنید و مخلوط این مواد را روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا یکدست شود. گلوکز را به مخلوط این مواد بیفزایید و هم بزنید تاکاملا شفاف شود. سپس مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید و بستنی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بستنی هم درون مواد حل شود.در مرحله بعدی، کف ظرفی مناسب نایلونی پهن و روی نایلون را مقداری چرب کنید و مایه پاستیل را درون ظرف بریزید. توجه داشته باشید ارتفاع مواد باید کم باشد. سپس ظرف حاوی پاستیل خانگی را درون یخچال قرار دهید تا سفت شود و بعد از سفت شدن مایه پاستیل، آن را با چاقو ببرید . پودر ژلاتین - یک قاشق غذاخوری پودر ژله - یک بسته شکر - یک قاشق غذاخوری گلوکز - یک قاشق غذاخوری بستنی - یک تا ۲ قاشق غذاخوری آب سرد - دو سوم پیمانه

نظر شما