شناسهٔ خبر: 28674445 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی | لینک خبر

به‌دنبال ملی کردن پلتفرم‌های فضای مجازی هستیم/پشت‌پرده پیام‌رسان‌ها مجهول و مبهم است

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در ششمین گردهمایی فرماندهان بسیج سازمان‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساری گفت: در حال حاضر به دنبال ملی کردن پلتفرم‌های فضای مجازی هستیم زیرا ضریب نفوذ در دنیا و منابع اقتصادی کافی نداریم و این برنامه است که طی آن مردم را از سلطه غربی فضای مجازی خارج کنیم.

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه استان مازندران، سیدابوالحسن فیروزآبادی صبح امروز در گردهمایی فرماندهان بسیج سازمان‌های تابعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی که در محل پلاژهای بهزیستی مازندران در ساری در حال برگزاری است اظهار کرد: براساس آمار جمعیت شهرنشین بطور متوسط سه ساعت درگیر فضای مجازی هستند.
 
وی بیان کرد: در حال حاضر به دنبال ملی کردن پلتفرم‌های فضای مجازی هستیم زیرا ضریب نفوذ در دنیا و منابع اقتصادی کافی نداریم و این برنامه است که طی آن مردم را از سلطه غربی فضای مجازی خارج کنیم.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: رسانه‌های فضای مجازی هم در تولید محتوا و هم در تعداد کاربران نیاز به فعالیت کاربران بسیجی دارد.
 
‬این مسؤول تصریح کرد: در هرجایی که می‌توانید از توییتر و اینستاگرام گرفته تا درج کامنت‌های حمایتی، حضور همه جانبه و پررنگ داشته باشید و جبهه انقلابی را تقویت کنید.
 
فیروزآبادی گفت: ضروری است بسیج در مقابل ربات‌هایی که تولید لایک و کامنت می‌کنند فعال باشد و جبهه انقلاب را با توجه به عظمت ظرفیت‌های انقلاب بازیابی کنند.
 
وی با بیان اینکه دنیا به زودی به سمت اقتصاد خدماتی پیش می‌رود، اظهار کرد: شکل صنعت تغییر خواهد کرد و اقتصاد کشاورزی و تولیدی کاهش پیدا خواهد کرد.
این مسؤول با اشاره به اینکه جامعه به سمت سالمندی پیش می‌رود گفت: اقتصاد اشباع شده است و برای جلوگیری از رکود و بیکاری دنیا ناگریز به سمت اقتصاد خدماتی پیش می‌رود.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور ادامه داد: در جریان آسیبی که به سانتریفیوژهای هسته‌ای وارد شد کشور امکان اقدامات تلافی جویانه در برابر غرب را داشت.
 
این مسؤول گفت: براساس نقشه غرب، برای اینکه مردم جهان نیروی کار اقتصاد خدماتی شود حکومت‌های محلی تضعیف شد و مردم بردگان کمپانی‌های اطلاعاتی شدند.
 
‬فیروزآبادی با اعلام اینکه در دوران صنعتی شدن عوامل تولید، به سمتی رفت که سرمایه و تکنولوژی گران‌تر شد ادامه داد: مواد اولیه و نیروی کار به سمت بی‌ارزش‌تر شدن پیش رفت.
 
وی بیان کرد: در دوران مابعد صنعتی و دوران انفجار اطلاعات همراه با تحول فرم اقتصاد، نوع حکومت‌ها نیز تغییر می‌کند.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: کمپانی‌های عظیمی که در غرب احداث شده است، در پنج سال اخیر در حوزه ICT فعالیت می‌کنند.
 
فیروزآبادی گفت: عوارض منفی فضای دیجیتال بروز انسان بیکار، بی فکر، بدون چهارچوب و قانون گریز است.
 
وی تصریح کرد: کارگران به کاربران بدل شدند و خارج از سیطره مستقیم حکومت‌ها به خدمت استعمار جهانی درآمدند.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به رواج ارز دیجیتال گفت: پشت پرده پیام‌رسان‌ها باوجود کارکردشان، مجهول و مبهم است.
 
این مسؤول اظهار کرد: در فضای مجازی مورد تهاجم نظام غارتگری هستیم که به دنبال حکومت و بردگی ما است و این رفتار طبیعی آمریکا در حال حاضر است.
 
فیروزآبادی افزود: فضایی که محرمانه‌ترین و خصوصی‌ترین مسائل زندگی انسان را بدون هیچ مسؤولیتی منتشر می‌کند، تعریف آزادی در قانون اساسی را زیرسوال برده است.
 
وی گفت: آمریکا به بهانه مذاکره و نیت دروغین مبارزه با سلاح هسته‌ای، قصد استثمار نفتی و سوءاستفاده از نظام مالی کشور را دارد.

نظر شما