شناسهٔ خبر: 28628629 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

نتانیاهو: اس ۳۰۰ مانع اقدام ما علیه ایران نمی‌شود

فارس : نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اولین دیدار با یک مقام روس پس از انهدام هواپیمای این کشور بر فراز لاذقیه، گفت که سامانه‌های پدافند موشکی اس-۳۰۰ هم نمی‌تواند مانع اقدام تل‌آویو علیه ایران در سوریه شود.

صاحب‌خبر -

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) با «ماکسیم آکیموف» معاون نخست‌وزیر روسیه در فلسطین اشغالی دیدار کرد.

نتانیاهو در این نشست، که اولین دیدار با یک مقام روسیه پس از تنش‌های اخیر حول انهدام هواپیمای روس در جریان حمله صهیونیست‌ها به سوریه است، گفت: «به نظر من امکان حل بحران با روسیه از طریق حسن نیّت و حسن ظن وجود دارد».

به نوشته رسانه‌های اسرائیلی، وی خطاب به آکیموف گفت: «مطمئنم با روسیه به توافقی درباره هدف خود یعنی ممانعت از ایجاد پایگاه نظامی ایرانی‌ها در سوریه خواهیم رسید، سامانه‌های S-۳۰۰ هم جلوی ما را نمی‌تواند بگیرد».

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این دو درباره لزوم تداوم همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های پزشکی، علمی، عمرانی، کشاورزی و امنیتی هم رایزنی کردند.

نتانیاهو همچنین بر اهمیت روابط مسکو و تل‌آویو، و همچنین تداوم مذاکرات درباره منافع مشترک در منطقه، تاکید کرد.

دو هفته پیش یک فروند هواپیمای «IL-۲۰» متعلق به نیروی هوایی روسیه هنگام گشت‌زنی با ۱۵ خدمه بر فراز لاذقیه به دلیل آنچه مسکو آن را «اقدام فریبکارانه» خلبان جنگنده صهیونیست توصیف کرده، مقابل آتش سامانه‌های پدافند موشکی سوریه قرار گرفته و منهدم شد.

این حادثه زمانی رخ داد که مرکز صنایع نظامی ارتش سوریه در لاذقیه هدف حملات موشکی قرار گرفت. یک منبع نظامی به خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفت که «پدافند هوایی سوریه با موشک‌های متخاصمی که از جانب دریا به سوی لاذقیه شلیک شد مقابله کرد و موفق شد تعدادی از آن را قبل از رسیدن به اهدافش، منهدم کند».

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه دوشنبه هفته گذشته در بیانیه‌ای ویدئویی اعلام کرد که به خاطر «اقدامات بی‌پروایانه» برخی بازیگران منطقه‌ای، مسکو تصمیم گرفته طی ۲ هفته آینده سامانه‌های پدافند موشکی S-۳۰۰ را در اختیار سوریه بگذارد.

شویگو به دنبال این حادثه با «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تماس تلفنی گرفته و تأکید کرد که اسرائیل مقصر اصلی سرنگونی هواپیمای روس در سوریه بوده و مسکو این حق را دارد تا به این اقدام رژیم صهیونیستی پاسخ دهد.

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اندکی پس از حادثه به منظور ارائه گزارشی درباره سرنگونی هواپیمای روس حین این حمله، به مسکو رفته و با فرمانده نیروی هوایی روسیه دیدار و گفت‌وگو کرده بود، اما مسکو این گزارش را رد و تأکید کرد که مبنای عملش اطلاعاتی است که خود در اختیار دارد.

 

نظر شما