شناسهٔ خبر: 28616843 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

مدیر شبکه سه:

برنامه «نود» و «هفت» تعطیل نمی‌شود/ فقط سر رهبری ایستاده‌ایم و هیچ خط قرمزی نداریم/ چرا به مسأله دختران خیابان انقلاب نپرداختیم؟

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج، پنج اردیبهشت ۹۷ بود که علی فروغی به‌عنوان مدیر شبکه سه سیما منصوب شد. حضور قبلی وی به‌عنوان رییس مرکز بسیج رسانه ملی و البته انتسابش به بسیج باعث ایجاد حاشیه‌هایی برای وی شد. حالا فروغی با گذشت بیش از پنج ماه از انتصابش از برنامه و دورانی که پشت سر گذاشته است، می‌گوید. وی صراحتاً درباره چهره‌هایی چون محمدرضا گلزار؛ احسان علیخانی، رضا رشیدپور، عادل فردوسی‌پور و … سخن گفت.

[سوال]- الان بیش از پنج ماه است شما مدیریت شبکه سه را بر عهده دارید. ارزیابی خودتان از این پنج ماه چگونه است؟

در این پنج ماه توفیقاتی بود و اتفاقات مبارکی هم افتاد و روزهای مهمی را پشت سر گذاشتیم. آمدن من با جام‌جهانی، ماه رمضان، تابستان و بازی‌های آسیایی همزمان شد که البته زمان حساسی هم بود و فکر می‌کنم کارنامه شبکه سه موفق بوده و با توجه به بازتاب‌های مردمی احتمالاً راضی بودند. نظرسنجی‌های انجام شده شاخص‌های بالایی را در عملکرد شبکه سه اعم از جام جهانی و سریال‌های ماه رمضان و ماه‌عسل نشان داده است. به جهت فضای عمومی شبکه سه جذاب‌تر شد، شبکه با تحرک‌تر و پویاتر شد به نحوی که در مسائل روز ورود جدی‌تر پیدا کرد. ما شجاعت رسانه‌ای مضاعفی را داشتیم. در برخی کارها مردم از شبکه سه توقع داشتند پیشگام باشد که این مسأله در حوزه مستند و برنامه‌های تلویزیونی دیده شده است.

شبکه سه از قبل با زحمات آقای پورمحمدی موفق بود و در ادامه هم با کمک بچه‌هایی که بودند و اضافه شدند مؤلفه‌های پیش‌برنده قابل ملاحظه دارد ولی درحال‌حاضر شجاعت مضاعف و اثرگذاری بیشتر و توجه بیشتر به مسائل روز را در شبکه سه می‌بینیم. مردم «در حالا خورشید» مسائل خود را می‌بینند و احساس می‌کنند این برنامه شجاعانه به مسائل‌شان می‌پردازد. مردم می‌بینند که «روایت مردم» دردها و مسائل آن‌ها را می‌گوید.

مردم وقتی می‌بینند ما درباره مصدق یا مرحوم منتظری مستند پخش می‌کنیم یا مناظره می‌گذاریم – که البته مناظره فقط درباره مصدق نیست و درباره مرحوم بازرگان و بهشتی هم این خط را ادامه می‌دهیم- این شجاعت مضاعفی است که به شبکه تزریق شده. نکته دیگر، توجه به مسائل مردم است. مردم فوتبال را دوست دارند و همین بازگشت سری آ ایتالیا به شبکه سه خیلی کار مهمی بود که با استقبال فوتبال‌دوستان مواجه شده است. باید دقت داشت که توجه شجاعت و مردمی بودن شبکه سه قبلاً هم بوده اما این مسیر به جلو رفته است. ما یک نیازسنجی از مسائل جوانان کردیم و متوجه شدیم که در این زمینه خلأ مسائل فکری هم داریم.

خب برنامه «بدون توقف» یک بخشی را پوشش می‌دهد و خط قرمز هم نداریم.

من یک توضیحی به همه برنامه‌سازان داده‌ام و اینجا هم می‌گویم در شبکه سه خط قرمز نداریم این شعار نیست و براساس اصلی است که توضیح می‌دهم. ما در قرآن در موضوع همه چیز را می‌بینیم از ماجرای یوسف و زلیخا تا قوم لوط. ما خط قرمز موضوعی در قرآن نمی‌بینیم

من با این منطق معتقدم که همه چیز را می‌شود گفت در حالی که برخی اوایل حضور ما تبلیغ می‌کردند که فلانی می‌خواهد فضای شبکه را ببندد.

آن چیزی که برای ما مهم است- که به این مسأله اعتقاد دارم و آن را روی آنتن شبکه سه هم نشان دادم_ نوع روایت و مسأله‌ای است که بیان می‌شود؛ چطور مسأله یوسف و زلیخا را بگوییم؟ ‌چطور گرانی و فساد را در کشور بگوییم که مردم ناامید نشوند؟ شما همه چیز در شبکه سه می‌بینید اما براساس یک چهارچوبی مسائل را بیان می‌کنیم. من معتقدم نپرداختن به موضوعات حساس ما را دچار سانسور می‌کند نه جریان فکری معارض.

در مسأله دختران خیابان انقلاب ما با نپرداختن به آن حرف خودمان را نزده‌ایم من با مسوولان مرتبط با این کار صحبت کردم. خیلی از این دختران فراری و معتاد و متجاهر بودند، عده‌ای هم پول گرفته بودند.

این را اگر بگوییم چه چیزی از ما کم می‌شود؟ در حالی که مردم به حیا معتقدند و به حجاب اعتقاد دارند حالا با تنوعی که مشاهده می‌کنید. من معتقدم طرح نکردن این موضوعات باعث سانسور فکری ما شده است و تلاش کردیم این مسائل در شبکه سه اتفاق بیفتد.

[سوال] شما چطور با فشارهایی که از ابتدای آمدن تان وجود داشت کنار آمدید؟

برایم خیلی مهم نبود البته مطالب را هم می‌خواندم هم رصد می‌کردم اما کاری که برای خدا باشد باقی آن مهم نیست. این‌ها می‌آید و می‌رود و بیشتر مایه خنده و شوخی برای ما بود و جنبه سرگرمی برایم داشت.

[سوال] وقتی تغییر و تحول ایجاد می‌شود یک توقعات ویژه‌ای ایجاد می‌شود حالا اگر جوان باشد که توقعات هم بیشتر است. زمانی که رییس صداوسیما شما را برای این کار انتخاب کردند چه درخواست ویژه‌ای از شما برای شبکه سه داشتند؟

آقای علی عسکری چند توقع داشت و به‌من گفت که در این شبکه جوان‌ها نیستند و جوان‌ها را به آنتن بیاور.
می‌گفتند این شبکه شده شبکه عمومی در حالی که شبکه سه باید جوانانه و مسائل ناظر به مسائل جوانان باشد؛ نخستین تأکید ایشان این بود و برای همین تلاش کردیم فضا را جوان کنیم. تأکید دوم آقای عسکری بر مسائل جوانان تأکید کردند که باید آن را پیگیری کنیم.
تأکید دیگر بحث زنان بود که باید درآنتن شبکه سه دیده شود. مسأله دیگر هم موضع فکری جوانان بود که برای آن‌ها خوراک فکری درست کنیم.
ما تنها کشوری هستیم که دشمنان ما زحمت کشیدند برای ما ۲۸۰ شبکه فارسی‌زبان رایگان درست کنند که همه چیز هم پخش می‌کند. در این صحنه تأکید داشتند که به موضوع جوانان توجه کنیم.

[سوال] شما خودتان برنامه‌ساز بوده‌اید وقتی کسی برنامه‌ای می‌سازد محافظه‌کاری ندارد و بی‌پرواتر است. وقتی مدیر شدید آن نگاه برنامه‌سازی را با خود آوردید یا نگاه مدیریتی را جایگزین کردید؟

اگر بخواهم صادقانه بگویم نه، من همان علی فروغی برنامه‌سازم که در اینجا هم کار می‌کنم. تلاش کردم رفتارم و سلوک و تیپ و ظاهرم عوض نشود این مردمی بودن و شجاعت شبکه سه با همین نگاه است و آن دغدغه‌های برنامه‌سازی که به هر دلیل اجرایش امکان‌پذیر نبود را اینجا انجام می‌دهیم همه این‌ها در یک چارچوبی است که در یک مجموعه منسجمی باید مرحله‌به‌مرحله حرکت کنیم قبول دارم که این نقطه مطلوب نیست ولی تلاش می‌کنیم به سمت نقطه مطلوب حرکت کنیم.

[سوال] مسأله دوم این است که وقتی شما مدیر می‌شوید نه به این معنا که چون مدیر هستید محافظه‌کاری سراغ آدم می‌آید. خدا می‌داند که به این صندلی هیچ چسبندگی ندارم ولی بالاخره زندگی مردم و فکر مردم یک مصالحی را اقتضاء می‌کند که باید دیده شود مثلاً یک حادثه تصادف رخ داده و چند جنازه روی زمین است حتماً لازم نیست بی‌محابا این‌ها را نشان دهیم اما آنجایی که مسأله مردم باید پیگیری شود را دنبال می‌کنیم.
مدیریت رسانه یک اقتضائاتی دارد که باید رعایت شود. شما هم در روزنامه هر چیزی را نمی‌توانید بگویید. الان اگر به آنتن تلویزیون نگاه کنید شجاع‌ترین شبکه سیما شاید آنتن سه باشد و از این جهت پیش برنده بودیم.

[سوال] بعد از حضور شما و پشت سر گذاشتن ماه رمضان و جام‌جهانی شاهد افزایش شدید برنامه‌های متنوع با حضور سلبریتی‌ها اعم از محمدرضا گلزار و دیگران بودیم. این اتفاق از فکر خودتان بود یا می‌خواستید بحث‌های منتقدان مبنی بر عدم رابطه خوب شما با سلبریتی‌ها را خنثی کنید؟

در تلویزیون یک برنامه برای اینکه دیده شود باید مؤلفه‌هایی داشته باشد که یکی از آن‌ها مجری شناخته شده است و در همه جای دنیا به این شکل است. کارکردن با سلبریتی‌ها یا چهره‌های شاخص نمی‌گویم سخت است ولی زحمت دارد. مدیر شبکه می‌تواند آنتن را با ورزش و فوتبال به راحتی پر کند و خب جذابیت هم دارد.

برنامه‌سازی سخت است و کار می‌برد، حاشیه هم دارد. ولی واقعیت این است که این‌ها {سلبریتی‌ها} سرمایه‌های کشور هستند که باید حفظ شوند و با آن‌ها کار و تعامل کرد.
من با هر کدام از این دوستان که شروع کردم قول و قراری گذاشتم. هر کدام از این چهره‌ها هم که در این اتاق آمدند شنیده اند.
به آن‌ها گفتم که این شبکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی است ما با هر چهره‌ای الا معاند کار می‌کنیم اما این‌ها بچه‌های انقلاب و نظام هستند.
به آن‌ها هم گفتم که ما از اصول‌مان عدول نمی‌کنیم و هرکس به این اصول عمل کند ما از خدمت و توانش استفاده می‌کنیم. با این منطق بچه‌های مسلمان و متدین این حوزه اشکالی به آن‌ها وارد است که ما کمتر با این افراد تعامل کردیم، خیلی از این افراد متدین و خوب هستند ولی ما خودمان فاصله ایجاد می‌کنیم.
من اصلاً به دنبال این نیستم که آنتن شبکه را با چهره‌های شاخص پر کنم ولی اگر چهره شاخصی داریم که حاضر است برای این کشور و نظام قدمی بردارد چرا من استفاده نکنم و این مسیر هم ادامه دارد. الان چهره‌های دیگری هستند که با برنامه‌های دیگر به شبکه سه اضافه خواهند شد و با همه آن‌ها این حرف‌ها را زدیم.
آقای محمدرضا گلزار به خاطر فیلم‌های سینمایی که بازی کرده یک تصویر بیرونی از او ساخته شده در حالی که این بازیگر است و آن‌ها فقط نقش بوده است. آقای محمدرضا گلزار زمینه‌های دینی و اعتقادی خیلی خوبی دارد و اتفاقاً دشمن از همین استفاده می‌کند که مردم فکر می‌کنند هنرمندان ما جدا از این مسائل هستند.
اما گلزار زمینه‌های دینی خوبی دارد و به انقلاب و نظام علاقه‌مند است چرا ما نباید از وی استفاده کنیم.

[سوال] یکسری چهره‌های دیگر مثل آقای مدیری و عطاران در شبکه سه بودند. برای حضور آنان برنامه ندارید؟
چرا. مخصوصاً در حوزه سریال و طنز برنامه‌های خوبی داریم که زمانبر است تا به آنتن برسد. آقای عطاران شاید با یک سوم زمانی که اینجا می‌گذارد سه برابر دستمزد آن را در سینما و نمایش خانگی بتواند دریافت کند و طبیعتاً حضور ایشان سخت است اما آقای مدیری چه نسیم و چه سیما فیلم حضور داشته‌اند و الان هم گفت‌وگوهایی شده است و امیدواریم به توافق برسیم اما اصل مسأله این است که در کشور شبکه نمایش خانگی و سینما دستمزدهایش با تلویزیون فرق می‌کند و کشش و رغبت برخی به آن سمت البته همه می‌دانند که اثر تلویزیون ده‌ها و صدها برابر این مجموعه‌هاست و به هر دوی آن‌ها (مدیری و عطاران) علاقه‌مند هستیم و با یکی از آن‌ها صحبت کردیم و امیدواریم که همکاری اتفاق بیفتد.

[سوال] نقطه قوت شبکه سه از قدیم پخش برنامه‌های ورزشی و سریال‌های خوب بوده است که در این چند سال سریال خوب کم شده است. آن سریالی که مردم را جذب کند کم دیده‌ایم . عمده جذابیت این سریال‌ها روی دوش طنز بود. یکی از انتقادها هم ساخت بیش از حد ملودرام‌های غمگین بود که از حالت افراطی پیدا کرده بود. شما چه برنامه‌ای برای این مسأله دارید ؟

ما چند ژانر را جدی پیگیری می‌کنیم یکی کمدی است و دیگری پلیسی که کمتر کارهای شاخص داشتیم. مسأله دیگر سریال‌هایی است که به مسائل جوانان بپردازند را کمتر داریم اما این‌ها زمانبر است و الان پروژه‌هایی را شروع کردیم که در بهترین حالت به یک سال ونیم دیگر می‌رسد. چند پروژه طنز را داریم که یا در مرحله فیلمنامه و مراحل دیگر است. ما خنده بازار را بر می‌گردانیم ولی ظرفیت طنز در کشور محدود است آنقدر کارگردان ملودرام‌ساز داریم بچه‌های طنز کمتر هستند. در تربیت نیرو در حوزه طنز هم کار می‌کنیم. البته همین الان هم سریال‌های شبکه سه آمارهای بالای ۵۰ درصد بیننده را دارد و در ماه رمضان این اتفاق افتاد و همین سریال دلدادگان پربیننده است. امسال کار آقای حمید‌نژاد و اسعدیان که به آنتن برسد از کارهای خوب است و دو کارگردان جوان خوب آقای نمازی و وحید امیرخانی هستند که آثار خوبی را دارند آماده می‌کنند.

[سوال] یکی از برنامه‌هایی که در شبکه سه بود و البته صریح «حالا خورشید» با اجرای رضا رشیدپور بود که با توجه به جهت‌گیری‌های سیاسی رضا رشیدپور احتمال قطع همکاری می‌دادند. چطور آن تعامل با ایشان برقرار شد و الان همان مسائل روز سیاسی بی‌پروا توسط وی گفته می‌شود؟
یک چیزی هست که ممکن است خیلی‌ها ندانند. من با رضا رشیدپور و احسان علیخانی رفیق هستم و ارتباط نزدیک و مستمر و پر دفعات داریم. رشیدپور یک اعتقادی دارد که ما هم آن را داریم و می‌پذیریم. من روزی که روی این صندلی نشستم چپ و راست برایم مهم نبود بلکه مسائل کشور و نظام و انقلاب است که مهم است و روی این نقطه با هم ایستاده‌ایم.
ما فقط سر رهبری ایستاده‌ایم و دیگر هیچ خط قرمزی نداریم. شما می دانید که آقای رشیدپور انتقادهایی از شبکه سه شروع کرد و هرچه پرسید صریح بود و آقای کریمیان هم صریح جواب دادند که این هم از همان سیاست شجاعت است و از خودمان شروع کردیم. و رضا رشیدپور خیلی کاربلد و حرفه‌ای رسانه است. و یک رابطه گرم و صمیمانه داریم و حتی این دو مجری خوب در کارهای شبکه سه هم کمک می‌دهند و خیلی با هم راحت و نزدیک هستیم .

این بحث مدیران برای پاسخگویی را چند جلسه بیشتر نداشیم امیدوار بودیم که ادامه پیدا کند.
پاسخگویی مدیران ادامه پیدا می‌کند. این که در مدت اخیر کمرنگ شده به این دلیل است که برای شبکه سه مسأله کمتری درست می‌شود که نیاز به پاسخگویی داشته باشد.

[سوال ] مصداق‌هایی درباره خط قرمزهایی که شما برداشتید را بگویید؟ 
در همین برنامه حالا خورشید آمدن آقای شریعتمداری و آقای ظریف و بطحایی حضور این افراد متفاوت و خارج از پروتکل‌های رسمی بود. وزیر آموزش‌و‌پرورش آمد و دانش‌آموزان در این برنامه به صورت زنده از ایشان سؤال کردند من یادم نیست در این چند سال گفت‌و‌گو‌ها به این شکل بوده باشد این یک کار نو و خط‌شکنی است.
مناظره‌ای که در باره مصدق کردیم بسیار صریح‌تر یا درباره شورای نگهبان که یک نهاد وابسته به رهبری است را برگزار کردیم و کسی که روی خط آوردیم که از انتخاب رهبری و شورا پرسید و خط قرمزی در پرسیدن نداشتیم ولی فرصت جواب دادن را مهیا کردیم ومهمان ما به این مسائل پاسخ دادند. مخاطب ما قبلاً آقای کدخدایی را در تلویزیون در یک شکل رسمی می‌دید که یک سری سؤال رسمی هم پرسیده می‌شد.

[سوال ] غیر از حالا خورشید مصداق دیگری دارید؟
همین برنامه روایت مردم و مستندهایی که پخش شده است خودش خط‌شکنی بوده است.

[سوال] یعنی در حد پرداختن به شخصیت‌های اول انقلاب در صداوسیما خط قرمزی وجود داشته که شما این را خط شکنی می دانید؟
پرداختن به بحث مرحوم منتظری واقعاً مسأله حساسی است. این مستند را فقط یک‌بار شبکه مستند با حواشی خاص خود پخش کرد ولی ما در بهترین زمان ممکن از آنتن شبکه سه پخش کردیم که خیلی هم حاشیه برای ما داشت که البته تحرکات هم برای ما مشهود است. در شبکه سه در مسائل مرتبط با دولت صریح حرف زده می‌شود کسانی که منافع‌شان به خطر می افتد اقداماتی می‌کنند. ما خبر داریم که یک عده پول می‌دهند که شبکه سه را بزنند و تخریب کنند.

[سوال صبح نو] منظورتان دولتی‌هاست؟
همین کسانی که منافع‌شان به خطر افتاده است در این زمینه فعال هستند. مستقیم نمی‌زنند ولی از جاهایی دیگر حاشیه درست می‌کنند. مثال بزنم؛ ما آقای میثاقی را در برنامه فوتبال برتر مجری انتخاب کردیم فکر نمی‌کنم کسی باشد که بگوید فوتبال برتر چند پله بهتر نشده باشد چرا باید آقای میثاقی را برایش شایعه درست کنند و به دکور برنامه گیر بدهند. ما پشت صحنه اینها را می دانیم.
برخی جریانات سیاسی از اسم آقای منتظری سواری می‌گرفتند و مستند آقای منتظری پخش شد این در ذهن مردم می‌شکند منافع آن‌ها به خطر می افتد و تلاش می‌کنند که آن نقطه را آسیب بزنند. خبر داریم که در برخی اتفاق فکرها علیه شبکه سه طراحی و عملیات می‌کنند. البته شکر خدا یک جایی زمین خوردند و آن در آخرین نظر سنجی‌ای بود که مخاطب شبکه نسبت به فصل قبل چهار درصد بیشتر شده است. در اینجا آن‌ها زمین می‌خورند یعنی نشان می‌دهد مردم اقبال بیشتری دارند و این فضا را پسندیده‌اند.

[سوال ] شما سابقه انتساب به بسیج و جریان انقلابی دارید و انتظار از شما این است که از طیف برنامه‌ساز با کیفیت جبهه انقلاب استفاده کنید. برای این حوزه برنامه شما چیست؟ 
این بچه‌ها در شبکه سه رفت و آمد داشته‌اند والان هم یک پاتوق برای بچه‌های انقلاب است. الان چند برنامه مهم در آنتن داریم که کار همین بچه‌هاست. مستندها و برنامه‌های ترکیبی را این‌ها ساخته‌اند و البته در ستاد و صف شبکه حضور دارند چون این‌ها ظرفیت انقلاب هستند و من افتخار می‌کنم که وابسته به این بدنه انقلاب هستم و سرم را بالا می‌گیرم. من همیشه گفته‌ام بچه انقلاب هستم و کار انقلابی انجام داده‌ام. یک روز یکی از افراد زنگ زد که اگر شما این تصمیم خاص را بگیرید رسانه‌های شما را می‌زنند؟ بهش گفتم مهم نیست که شبکه‌های ضد انقلاب برای ما بزنند. واقعیت این است که این بچه‌ها هستند و در بین آن‌ها بچه‌های بسیار عالی داریم و شاید از مهم‌ترین وجه ممیزهای شبکه سه حضور این بچه‌ها و اثرگذاری آن‌هاست و همین است که باعث شد رونق بیشتری گرفته شود.

[سوال] یکی از جذابیت‌های شبکه سه برنامه‌هایی سیاسی با حضور سلایق مختلف است که نمونه بارز آن «دیروز، امروز، فردا» در سال‌۸۸ بود. الان برنامه بدون توقف را داریم و جریانات مختص به حجاب و اینها را پوشش می‌دهد ولی جای این مدل برنامه خالی است؟ 
ما برنامه‌هایی مثل «متن حاشیه»، «بدون توقف» و «و حالا خورشید» را داریم در این حوزه به ما کمک می‌کند البته این‌ها یک تاک شوی سیاسی محض نیست ولی ما بار آن مسأله را تقسیم کرده‌ایم و فکر می‌کنیم از این طریق بیشتر و بهتر می‌توانیم اثر بگذاریم؛ با این نگاه کمی آرایش شبکه را تقسیم کرده‌ایم. البته در فصل پاییز هم آن برنامه خاص سیاسی راه می‌افتد.

[سوال ] حضور یک مدیر در شبکه اجتماعی شاید متعارف باشد اما ورود مصداقی به برخی مسائل متعارف نیست. شما بر چه اساسی درباره برخی مباحث نظر می‌دهید؟ این حضور در شبکه‌های اجتماعی تصمیم خودتان بوده است یا سازمانی؟
نه تصمیم خودم بوده است خیلی هم راضی هستم و اثربخش بود. دلیلش هم این است که دیدم فرصت اثرگذاری است که می‌توانیم به بعضی از شبهات جواب دهیم.
در شبکه اجتماعی هم همان چیزهایی را که حس می‌کنم نیاز است قرار می‌دهم و ملاحظه نمی‌کنم شاید چند پست گذاشته بودم که یکی از آقایان به من گفت که دیگر پست نگذار گفتم چرا که گفت در این محافل خیلی گفته می‌شود که اینستاگرام فلانی زیادی اثر کرده است.

[سوال] بحث حق پخش جام‌جهانی و بازی‌های آسیایی برای شبکه سه مسأله‌ساز شد. یک سری رسانه‌هایی روی آن مانور دادند. الان هم لیگ‌های اروپایی پخش می‌شود. شما چطور این شرایط را مدیریت می‌کنید؟ 
یک مجموعه‌هایی هستند که رایت مسابقه‌ها را خریداری کرده‌اند ما با این مجموعه‌ها دائم در حال مذاکره هستیم. این یک مسیر مستمر جاری است و خیلی از برنامه‌ها به این شکل است در مسابقات جهانی والیبال و کشتی خیلی از برنامه‌ها آنتن داده‌ایم بعداً فدراسیون آنها کارهای قراردادی را انجام داده‌اند.
به نظرم برخی رسانه‌ها زیادی شلوغش کرده‌اند این گفت‌و‌گو‌ها همیشه بوده است و یک جور کاسبی است و مسأله جدیدی هم نیست. روال طبیعی و حقوقی خاص خود را دارد که زمانبر است و طبق روال پیش می‌رود.

[سوال] تکلیف برنامه هفت چه می‌شود؟
هفت به زودی راه می‌افتد. البته هفت به خاطر پیچیدگی و حساسیتی که برایش ایجاد شد تصمیم‌گیری را سخت کرده است. اصل مسأله هفت این است.

[سوال] مشخصاً شما معطل مجری هستید دیگر؟
بله مهم‌ترین مسأله مجری است که چه کسی روی این صندلی بنشیند چون صندلی معتبر و مهم و حساسی دارد ولی حتماً قبل از جشنواره فجر برنامه هفت پخش خود را آغاز می‌کند.

[سوال] یکی از مسائل مستمر از آغاز حضور شما بحث برنامه نود و چالش با عادل فردوسی‌پور است. برخی رسانه‌ها مدعی هستند که در دوره شما بالاخره نود تعطیل می‌شود یا فردوسی پور از این برنامه خواهد رفت؟
نود حتماً در دوره بنده تعطیل نخواهد شد. نود برند شبکه سه و متعلق به شبکه سه است، این‌ها سرمایه‌های ملی هستند. نود و هفت و حالا خورشید این‌ها تعطیل نخواهند شد.البته در حوزه ورزش تلاش می‌کنیم برنامه‌های قوی تولید شود مثل «فوتبال برتر» و «گزارش ورزشی» و «رکورد» و فوتبال خارجی تقویت خواهد شد.

[سوال] خب با توجه به مسائلی که در زمان حضور پویول در جام جهانی رخ داد رسانه‌ها تحلیل کردند که رابطه مدیر شبکه با عادل فردوسی‌پور شکرآب است؟
ما با همه بچه‌هایمان رابطه خوبی داریم. این‌ها بچه‌های این شبکه هستند من به‌عنوان مدیر شبکه برادر بزرگ این‌ها حساب می‌شوم اما مدیریت حرفه‌ای داریم که نه تعارف داریم نه اغماض. با همه برندها یک بنای واحد و روشن و صمیمی داریم و روی اصول خود هم ایستاده‌ایم. نود حتماً به‌عنوان سرمایه شبکه سه در دوره من حفظ می‌شود.

[سوال] انتقاد می‌کنند که نود فراتر از یک برنامه ورزشی عمل می‌کند؟
در دوره ما نود به مسائل ورزشی و فوتبال پرداخته است و خارج از آن چارچوب عمل نکرده است بلکه در چارچوب ورزش کارهایش را انجام داده است.

برچسب‌ها:

نظر شما