به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، اسکندر علیزاده با بیان اینکه میانگین عملکرد محصول انگور در سال 97 به علت سرمازدگی اول فصل 12 تن در هکتار است، افزود: 19 هزار و 700 نفر برای تولید و برداشت انگور در شهرستان ارومیه فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه ارومیه بیشترین سطح زیر کشت انگور را در استان به خود اختصاص داده، اظهار کرد: سطح زیر کشت انگور در ارومیه 11 هزار و 793 هکتار بوده که 8 هزار و 450 هکتار آن ایستاده و 3 هزار و 342 هکتار آن سنتی است.
علیزاده با اعلام اینکه قیمت انگور ارومیه به صورت میانگین 5 هزار تومان است، ادامه داد: بی دانه سفید و قرمز، صاحبی، شاهانی، دسته چین، ریش بابا، قزل اوزوم، حسینی و الحاقی مهمترین ارقام تولیدی در ارومیه هستند.
این مسئول به راهکارهای پیشنهادی به کشاورزان جهت افزایش تولید اشاره و اظهار کرد: استفاده از کود پتاسه، ایستاده کردن و تجهیز باغات به آبیاری تحت فشار از جمله راهکارهایی است که به افزایش راندمان تولید در محصول انگور کمک می کند.
نظر شما