شناسهٔ خبر: 28333512 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آذربایجان شرقی| واحدهای متخلف نانوایی به مردم معرفی شوند

R7887/P1357/S6,47/CT7

رئیس اتاق اصناف شهرستان اهر با بیان اینکه پلمب واحد متخلف نانوایی مشکلی را برطرف نمی‌کند گفت: جریمه واحدهای متخلف و معرفی آن‌ها به مردم روش اصولی به‌جای پلمب واحد است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، کریم محمدیان عصر امروز در جلسه مشترک کمیته آرد و نان و ستاد تنظیم بازار شهرستان اهر با اشاره به این‌که پلمب واحدهای نانوایی متخلف مشکلی را برطرف نمی‌کند اظهار داشت: پلمب تمامی واحدهای متخلف به نارضایتی‌ها دامن می‌زند.

وی افزود: در برخی از شهرها در وهله اول واحدهای متخلف جریمه نقدی به‌جای پلمب و نصب بنر تخلف بر روی درب مغازه‌هاست.

رئیس اتاق اصناف شهرستان اهر ادامه داد: نظر بنده بر این است که پلمب واحدهای نانوایی بیش از آن‌که به نفع باشد به ضرر خواهد بود چون تولید و تأمین نیازهای مردم کاهش‌یافته و عرضه کمتر می‌شود.

پرونده‌های احتکار کالا در تعزیرات حکومتی اهر در حال رسیدگی است

نویدی رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان اهر در ادامه این جلسه به نحوه رسیدگی به پرونده‌های تخلفاتی نانوایان و احتکار کالا اشاره و اظهار داشت: هر پرونده‌ای که تحت عنوان تخلفات به تعزیرات حکومتی معرفی‌شده خارج از نوبت رسیدگی کرده‌ایم.

وی افزود: امکان ندارد پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی شهرستان اهر معرفی شود و ما به آن رسیدگی نکنیم ولی اگر فردی تخلف کرده باشد و برخوردی صورت نگیرد مقصر دستگاه نظارتی است که تخلف فرد را به تعزیرات معرفی نکرده است.

رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان اهر بابیان این‌که پرونده‌های احتکار کالا بدون نوبت رسیدگی می‌شود، اظهار کرد: اخیراً پرونده‌هایی که تحت عنوان احتکار کالا به تعزیرات واصل‌شده رسیدگی و رای صادر شده است.

نویدی خاطرنشان کرد: برخی دیگر از پرونده‌های احتکار نیز در شهرستان اهر در حال رسیدگی است و تأکید داریم تعزیرات حکومتی در انجام وظایف هیچ‌گونه کوتاهی نمی‌کند.

وی از صدور حکم 2 پرونده احتکار کالا در تعزیرات حکومتی شهرستان اهر خبر داد و گفت: پنج پرونده‌ای که تحت عنوان احتکار کالا به تعزیرات حکومتی ارسال‌شده پس از رسیدگی حکم دو پرونده صادر و 3 پرونده دیگر نیز در دست رسیدگی است.

46 هزار و 582 تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در اهر خریداری شد

حسن عباسی رئیس اداره غله شهرستان اهر نیز در این جلسه با بیان اینکه تاکنون 46 هزار و 582 تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان اهری خرید تضمینی شده است، اظهار داشت: اگر میزان خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان اهری را با سال گذشته مقایسه کنیم دقیقاً دو برابر شده است.

وی در ادامه با اشاره به کم‌فروشی نانوایان به دلیل عدم افزایش قیمت نان افزود: نانوایان تا زمانی که به‌صورت کشوری قیمت نان افزایش نیابد نمی‌توانند خودسرانه قیمت‌ها را افزایش داده یا کم‌فروشی کنند.

رئیس اداره غله شهرستان اهر ادامه داد: نانوایانی که به‌صورت خودسرانه از آرد کامل برای پخت و پز استفاده می‌کنند نمونه‌برداری کرده‌ایم که بعد از آزمایشات نشان داد که ناخالصی این آردها بیش از حد بوده و غیراستاندارد است چون این نانوایی‌ها عمدتاً آزادپز هستند نمی‌توانیم اعمال کنیم ولی بهداشت می‌تواند با اقدام آن‌ها مقابله کند.

10 واحد صنفی به دلیل گران‌فروشی به تعزیرات حکومتی معرفی شد

صبور علمی در این جلسه اظهار داشت: در اقداماتی که در قالب ستاد تنظیم بازار انجام‌یافته بیش از 18 تن روغن نباتی جهت تنظیم بازار در اختیار عمده‌فروشان و فروشندگان قرار داده‌ایم و 15 تن برنج جهت توزیع در بازار با قیمت مصوب 8 هزار تومان در اختیار فروشگاه ترنج گذاشته‌ایم.

وی در پاسخ به سؤال یکی از اعضای جلسه در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی از عرضه کالاهای ضروری در فروشگاه‌های سطح شهر اهر افزود: نحوه اطلاع‌رسانی ما از عرضه کالاهای ضروری در فروشگاه‌ها صرفاً از طریق نصب بنر مقابل فروشگاه‌ها انجام می‌گیرد در صورت عدم رضایت اعضا از این روش، می‌توانیم فروشگاه‌های توزیع‌کننده کالاهای ضروری را از طریق فضای مجازی نیز اعلام کنیم.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر از توزیع 3700 کیلوگرم گوشت منجمد در راستای تنظیم بازار در این شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به افزایش قیمت اجناس در بازار و کاهش قدرت خرید مردم، در تلاش هستیم تا با تأمین کالاهای اساسی به قیمت مصوب نقشی در تنظیم بازار ایفاء کنیم تا اقشاری که کم‌درآمد هستند بتوانند مایحتاج خود را تأمین نمایند.

علمی در ادامه سخنان خود از تشکیل 10 پرونده گران‌فروشی در طول شهریورماه در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: علاوه بر این‌ها 2 پرونده احتکار کالا به ارزش 168 میلیون تومان تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده‌ایم.

وی کشف اختفاء و امتناع از عرضه یک مورد و چهار مورد قاچاق کالا را از دیگر اقدامات ستاد تنظیم بازار در ماه‌های گذشته ذکر کرد و گفت: هر یک از پرونده‌هایی که برای گران‌فروشی و احتکار در اهر تشکیل می‌شود شماره سریال دارد و حتی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استان قابل‌پیگیری است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه اختفاء، امتناع از عرضه کالا، گران‌فروشی، کم‌فروشی و احتکار با شماره تلفن 124 تماس حاصل کرده و مراتب تخلف را به اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر اطلاع دهند.

علمی با تأکید بر اینکه قیمت گوشت گوسفندی و گاوی به دلیل قاچاق دام زنده روزبه‌روز در شهرستان اهر افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: متأسفانه هر روز شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در شهرستان اهر هستیم به‌طوری که مقایسه قیمت هفته گذشته با هفته جاری افزایش 8 درصدی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به کاهش روغن و رّب در بازار شهرستان اهر گفت: متأسفانه شرکت‌های توزیع‌کننده و تولیدکننده روغن و رب نمی‌توانند پاسخ مثبتی به تقاضا بدهند به‌طوری که فروشگاهی تقاضای روغن می‌کند اما این مشکل شهرستانی نیست بلکه شرکت‌های تولیدکننده توان تأمین تقاضا را ندارند به همین دلیل با کمبود روبه‌رو هستیم.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر با ذکر اینکه فروشندگان لاستیک خودرو از نوسانات قیمت لاستیک در بازار گله‌مند هستند، گفت: از دیگر محصولاتی که در بازار شهرستان اهر نسبت به هفته‌های گذشته با افزایش قیمت روبه‌رو هستیم سیب‌زمینی و گوجه است.

انتهای پیام/ح

نظر شما