شناسهٔ خبر: 28332793 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جهان‌اقتصاد | لینک خبر

تهران میزبان دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی کشور

صاحب‌خبر -

سرآشپزان مطرح کشور در تهران گردهم می آیند تا با حضور در دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور با یکدیگر به رقابت بپردازند، جشنواره ای که با  هدف فرهنگ‌سازی و ارتقاء مصرف آبزیان به‌عنوان یک غذای سالم و آشنایی با طبخ غذاهای متنوع تهیه شده با آبزیان، برگزار می شود.به گزارش ستاد خبری و اطلاع رسانی دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور؛ این جشنواره به همت مدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و همکاری سازمان شیلات ایران روز شنبه ۱۴مهرماه و هم‌زمان با سومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهی گیری و صنایع وابسته در سالن ۲۱ محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می‌شود.غلامرضا رضائیان دبیر برگزاری این جشنواره گفت: این جشنواره با حضور جمعی از مقامات بلند پایه استان، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، مدیران سازمان جهادکشاورزی استان تهران و سازمان شیلات برگزار خواهد شد.وی گفت:در دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی کشور بیش از یکصد نوع غذای دریایی طبخ شده در مسابقه جشنواره ارائه خواهد شد.رضائیان اضافه کرد:در بخش مسابقه این جشنواره، غذاهای آماده شده توسط داوران مطرح و سرشناس بین المللی ارزیابی شده و غذاهای شرکت داده شده در مسابقه از نظر طعم و مزه، ارزش غذایی، خلاقیت و نوآوری مورد ارزیابی قرار می گیرد که در پایان به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.وی با بیان اینکه این جشنواره با هدف اشاعه فرهنگ مصرف آبزی و ارتقای سرانه مصرف غذاهای دریایی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در جامعه ما مسئله سلامت تحت تأثیر وقایع گوناگون به ویژه مصرف فست فودها و غذاهای بیرون قرار گرفته است، لذا باید تلاش کنیم سرانه مصرف غذاهای دریایی در بین خانواده ها افزایش یابد.رضائیان با اشاره به فواید غذاهای دریایی، اهمیت گنجاندن آن در سبد غذایی و اهمیت مصرف آبزیان توسط بچه ها گفت: حتی اگر پدر یا مادر، مصرف کننده آبزیان نیستند به دلیل ارزش غذایی نباید آن را از برنامه بچه هایشان، حذف و ذائقه آنها را عوض کنند.

نظر شما