شناسهٔ خبر: 28286123 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی من

بورک سیب زمینی مارپیچی

صاحب‌خبر - ابتدا روغن زیتون را در تابه ای بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا داغ شود. پیازهای خرد شده را در تابه تفت بدهید تا پخته شود.سیب زمینی‌های پخته را پوست بکنید و پوره کنید. سپس پیاز سرخ شده، فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. قالب گرد مد نظر را نیز با اندکی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. می‌توانید از قالب آلومینیومی یک بار مصرف استفاده کنید.مواد لازم برای نرم کردن خمیر، یعنی یک عدد تخم مرغ، ماست و روغن را در کاسه کوچکی بریزید و خوب هم بزنید. کمی آب (ولرم) اضافه کنید تا مخلوط رقیق و به راحتی روی خمیر مالیده شود. حدود دو قاشق آب کافی است.یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار دهید. اگر خمیر خیلی نازک است، دو عدد خمیر را روی هم قرار دهید. حال با یک قلم مو، کمی از مخلوط ماست را روی خمیر بمالید. بیش از حد خمیر را خیس نکنید، فقط در حدی که خمیر شما مرطوب شود.روی لبه درازتر خمیر، یک ردیف مخلوط سیب زمینی و پیاز را بریزید. این کار را با ریختن چند قاشق از مخلوط پشت سر هم انجام دهید.با رول تهیه شده یک مارپیچ درست و آن را به آرامی به وسط قالب چرب شده منتقل کنید.با خمیرها و مواد باقی مانده دوباره رول درست کنید و آن ها را در ادامه مارپیچ قبلی قرار دهید تا مارپیچ کل قالب را بپوشاند.دو عدد زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و آن را روی سطح بورک بمالید. حتماً روی کناره رول هم تخم مرغ بمالید. سپس آن را در فر قرار دهید . روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ خرد شده - 2 عدد سیب زمینی آب پز- 750 گرم فلفل قرمز- به میزان دلخواه نمک- به مقدار کافی خمیر یوفکا - 5 یا 10 ورقه بزرگ (بسته به ضخامت) برای نرم کردن خمیر: تخم مرغ - 1 عدد ماست -4 قاشق غذاخوری روغن - 3 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ - 2 عدد برای روی بورک روغن - برای چرب کردن تابه

نظر شما