شناسهٔ خبر: 28258952 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

سرپرست وزارت اقتصاد عنوان کرد

نقش اساسی بانک سپه در اقتصاد کشور

گروه بنگاه‌ها : سرپرست وزارت اقتصاد با تاکید بر لزوم تعطیل کردن شعب و باجه‌های مازاد و زیان‌ده بانک‌ها گفت: این کار نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است، همچنان که فروش اموال و املاک مازاد نیز به برنامه روشن و شفاف نیاز دارد. به گزارش روابط‌عمومی بانک سپه، سیدرحمت‌الله اکرمی در مجمع عمومی عادی سالانه بانک سپه و بررسی عملکرد سال منتهی ۲۹ اسفند ۱۳۹۶، بابیان اینکه برخی بانک‌ها مانند بانک سپه دارای ویژگی‌های خاصی هستند، گفت: شرایط ایجاب می‌کند در برابر موج تحریم‌های جدی، برنامه‌ریزی مسنجم و دقیقی داشته باشیم تا بتوانیم از تمام ظرفیت‌هایی که در داخل و خارج داریم، برای خنثی کردن این تحریم‌ها استفاده کنیم.وی با تشکر از مدیرعامل، اعضای هیات‌مدیره و همکاران بانک سپه به سبب تلاش‌های صورت گرفته در این بانک گفت: بحث حاکمیت شرکتی باید مورد توجه بانک‌ها باشد. همچنین واگذاری اموال و املاک مازاد، دومین موضوعی است که باید به‌طورجدی مورد پیگیری قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

  اقدامات اثر بخش بانک سپه در اقتصاد ملی

در ادامه محمدکاظم چقازردی، مدیرعامل بانک سپه در سخنانی اقدامات اثر بخش این بانک در سال ۱۳۹۶ برای حمایت از تولید و اشتغال را تشریح کرد.محمدکاظم چقازردی گفت: بانک سپه با امضای بیش از ۱۲ میلیارد دلار قرارداد با صندوق توسعه ملی در قالب عاملیت یا مشارکت در سندیکا و انجام بیش از ۹ میلیارد دلار فعالیت ارزی در قالب گشایش اعتبارات اسنادی، حواله‌های ارزی، ضمانت‌نامه‌ها و سایر فعالیت‌های ارزی و همچنین پرداخت تسهیلات قابل‌توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط، جزو برترین بانک‌های کشور در حمایت از تولید و ایجاد اشتغال بوده است.

  رشد ۳۱ درصدی سپرده کل بانک سپه در مقایسه با رشد ۲۲ درصدی نقدینگی

مدیرعامل بانک سپه بر همسویی این بانک با سیاست‌های اقتصادی دولت تاکید کرد و افزود: این بانک برای کمک به رونق تولید و کاهش نرخ تورم به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم اقتصادی دولت، با رعایت مقررات بانک مرکزی جذب سپرده‌های کل خود را در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۳۱ درصد افزایش داد، این در حالی است که در همین مدت نقدینگی کل جامعه ۲۲ درصد رشد داشته است.

وی افزود: سهم بازار بانک سپه از مجموع سپرده‌های شبکه بانکی در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۳۶/ ۰ واحد درصد رشد نشان می‌دهد.

چقازردی گفت: مجموع سپرده‌های بانک سپه تا پایان مردادماه سال‌جاری به ۹۲۰ هزار و ۲۲۵ میلیارد ریال رسیده است.رئیس هیات‌مدیره بانک سپه درخصوص تسهیلات اعطایی این بانک به بخش‌های مختلف اقتصادی و اقشار مختلف جامعه اظهار کرد: تسهیلات پرداختی بانک سپه از ۴۰۷ هزار و ۷۱۳ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۵ به رقم ۴۸۰ هزار و ۷۱۵ میلیارد ریال رسید که ۱۸ درصد رشد نشان می‌دهد.وی یادآور شد مبلغ کل تسهیلات اعطایی بانک سپه تا پایان مردادماه سال‌جاری به ۵۲۰ هزار و ۱۱۲ میلیارد ریال رسیده که در مقایسه با اسفند ۹۵ حدود ۲۳ درصد رشد داشته است.

  کسب رتبه نخست در فعالیت‌های ارزی

چقازردی به رشد ۲۰ درصدی فعالیت‌های ارزی بانک سپه در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بانک سپه با انجام ۹ میلیارد و ۹۴ میلیون دلار فعالیت ارزی رتبه نخست فعالیت‌های ارزی را به خود اختصاص داد.

وی افزود: اجرایی شدن برجام و رفع تحریم‌های منجر به برقراری رمز با ۱۱۵ بانک، افتتاح و فعال شدن ۵۸ حساب با ۳۱ بانک کارگزار خارجی تا پایان سال گذشته شد.چقازردی در مورد قراردادهای نهایی شده از محل منابع صندوق توسعه ملی در بخش‌های آب و کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری گفت: سال گذشته بانک سپه ۳ هزار و ۸۱۳ میلیارد ریال قرارداد با صندوق توسعه ملی برای کمک به توسعه بخش آب و کشاورزی امضا کرد. در همین مدت ۸ هزار و ۱۱۳ میلیارد ریال منابع از محل صندوق توسعه ملی به بخش صنعت، معدن و گردشگری اختصاص یافت.وی افزود: بانک سپه با مشارکت در تامین مالی حدود ۱۵ پروژه کلان اقتصادی نظیر نفت و گاز صبای اروند، پالایش گاز بیدبلند، توسعه سروک‌آذر، حفاری داناکیش و امثال آن ۱۲ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال اعتبار ارزی، ۵ میلیارد و ۶۸۹ میلیون دلار، یک میلیارد و ۴۸۱ میلیون یورو و ۳ میلیارد و ۵۶۹ میلیون یوآن اعتبار ارزی اختصاص داده است.رئیس هیات‌مدیره بانک سپه گفت: براساس قرارداد امضا شده بین سازمان برنامه‌وبودجه، وزارت نیرو و بانک سپه و بانک پارسیان پروژه آب‌رسانی به شهرها و روستاهای استان‌های فارس، کرمان و خوزستان با اختصاص مبلغ ۷ هزار و ۵۲۸ میلیارد ریال در دو سال آینده عملیاتی خواهد شد.

 

نظر شما