شناسهٔ خبر: 28226200 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

خانه داری‏

فوت‌های کوزه‌گری یک کدبانوی حرفه‌ای

صاحب‌خبر -
 

1. اگر‏ به گوشت در حال پخت آب غوره اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش می‌دهید‎.‎

۲٫ قبل‏ از پوست گرفتن پیاز انگشتان‌تان را به سرکه آغشته کنید تا بوی پیاز به خود نگیرد‎.‎

۳٫ برای‏ بر طرف کردن بوی بد ظروف پلاستیکی کمی پودر قهوه در آنها بریزید و یک هفته بعد، بشویید.‏

۴٫ برای‏ جلوگیری از کپک زدن نان، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید‎.‎

۵٫ هنگام‏ پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچ‌ها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ‌ها به راحتی بخار شود‎.‎

۶٫ برای‏ راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختن‌شان از ظرف آب جوش، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید‎.‎

۷٫ اگر‏ روی رو میزی آب میوه ریخت، کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکه‌ای در بین نخواهد بود‎.‎

۸٫ اگر‏ روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت‎.‎

۹٫ روغن‏ داغ رنگ زرشک را تغییر می‌دهد. وقتی زرشک را روی حرارت می‌گذارید و با شکر مخلوط می‌کنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد‎.‎

۱۰٫ برای‏ شیرینی که دارچین دارد مثل پای سیب، دارچین با سیب مخلوط می‌شود. برای غذا هم باید در آخر پخت به مواد اضافه شود. برای شربت و شیرینی هم بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید‎.‎

۱۱٫ برای‏ این که تخم مرغ آب پز بعد از پختن سیاه نشود آن را بعد از پخت در ظرف آب سرد بیندازید.‏

۱۲٫ برای‏ این که قسمت‌های آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشه‌ها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود‎.‎

۱۳٫ اگه می‌خواهید صبحانه‌ای متفاوت برای فرزندتان آماده کنید، تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود‎.‎

۱۴٫ برای‏ جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برش‌های لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید‎.

‎۱۵٫ برای پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید اما برای آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید یا اصطلاحا سر نرود، در قابلمه‌ای کوچک‌تر از قابلمه‌ای که روی گاز گذاشته‌اید انتخاب کنید و روی اسفناج‌ها بگذارید‎.‎

۱۶٫ پیازهای‏ ریز یا گوجه فرنگی را قبل از آشپزی در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست آنها کنده شود‎.‎

۱۷٫ برای‏ کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می‌شود‎.‎

۱۸٫ برای‏ از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید‎.‎

۱۹٫ پاستا‏ را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریع‌تر گرم شود‎.‎

۲۰٫ برای‏ ثابت نگه داشتن تخته گوشت روی سطوح کابینت، زیر آن پارچه‌ای مرطوب قرار دهید‎.‎

۲۱٫ اگر فرصت خرد کردن سبزی‌های پاک شده را ندارید، آن‌ها را داخل کیسه فریزر بگذارید و داخل فریزر قرار دهید‎. ‎موقع استفاده، آن را از فریزر خارج کنید و اگر قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده کنید، هم راحت‌تر ریز می‌شود و هم طعم سبزی تازه را می‌دهد. البته بهتر است برای رنده کردن از دستکش استفاده کنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نکند‎.‎

۲۲٫ اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی یا لوبیا سبز، همچنان سبز بمانند و رنگ کدر به خود نگیرند، باید در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین به سبزیجات مذکور اضافه کنید‎.‎

۲۳٫ برای از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس کمی آبلیمو در آب سرد بریزید، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.‏

۲۴٫ راحت‌ترین و موثرترین روش برای تمیز کردن داخل مایکروفر استفاده از جوش‌شیرین است. حدود ۲۰ دقیقه آب و جوش‌شیرین را داخل مایکرو فر حرارت دهید. سپس حوله‌ای را مرطوب کرده و بلافاصله داخل و شیشه مایکروفر را تمیز سپس آن را خشک نمایید. ‏

code

نظر شما