1. اگر به گوشت در حال پخت آب غوره اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید.
۲٫ قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید تا بوی پیاز به خود نگیرد.
۳٫ برای بر طرف کردن بوی بد ظروف پلاستیکی کمی پودر قهوه در آنها بریزید و یک هفته بعد، بشویید.
۴٫ برای جلوگیری از کپک زدن نان، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید.
۵٫ هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچها به راحتی بخار شود.
۶٫ برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید.
۷٫ اگر روی رو میزی آب میوه ریخت، کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکهای در بین نخواهد بود.
۸٫ اگر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
۹٫ روغن داغ رنگ زرشک را تغییر میدهد. وقتی زرشک را روی حرارت میگذارید و با شکر مخلوط میکنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد.
۱۰٫ برای شیرینی که دارچین دارد مثل پای سیب، دارچین با سیب مخلوط میشود. برای غذا هم باید در آخر پخت به مواد اضافه شود. برای شربت و شیرینی هم بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید.
۱۱٫ برای این که تخم مرغ آب پز بعد از پختن سیاه نشود آن را بعد از پخت در ظرف آب سرد بیندازید.
۱۲٫ برای این که قسمتهای آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشهها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود.
۱۳٫ اگه میخواهید صبحانهای متفاوت برای فرزندتان آماده کنید، تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود.
۱۴٫ برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برشهای لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.
۱۵٫ برای پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید اما برای آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید یا اصطلاحا سر نرود، در قابلمهای کوچکتر از قابلمهای که روی گاز گذاشتهاید انتخاب کنید و روی اسفناجها بگذارید.
۱۶٫ پیازهای ریز یا گوجه فرنگی را قبل از آشپزی در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست آنها کنده شود.
۱۷٫ برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا میشود.
۱۸٫ برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.
۱۹٫ پاستا را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریعتر گرم شود.
۲۰٫ برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت روی سطوح کابینت، زیر آن پارچهای مرطوب قرار دهید.
۲۱٫ اگر فرصت خرد کردن سبزیهای پاک شده را ندارید، آنها را داخل کیسه فریزر بگذارید و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده، آن را از فریزر خارج کنید و اگر قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده کنید، هم راحتتر ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده کردن از دستکش استفاده کنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نکند.
۲۲٫ اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی یا لوبیا سبز، همچنان سبز بمانند و رنگ کدر به خود نگیرند، باید در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین به سبزیجات مذکور اضافه کنید.
۲۳٫ برای از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس کمی آبلیمو در آب سرد بریزید، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.
۲۴٫ راحتترین و موثرترین روش برای تمیز کردن داخل مایکروفر استفاده از جوششیرین است. حدود ۲۰ دقیقه آب و جوششیرین را داخل مایکرو فر حرارت دهید. سپس حولهای را مرطوب کرده و بلافاصله داخل و شیشه مایکروفر را تمیز سپس آن را خشک نمایید.
code
نظر شما