به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان همدان، علی دولو اظهار داشت: با وجود افزایش سرانه مصرف ماهی از نیم در سالهای اخیر به 7 و چهار دهم کیلوگرم در سال 96 ، هنوز هم سرانه مصرف ماهی در استان حدود 3 کیلوگرم پایین تر از میانگین کشوری است .
وی ادامه داد: افزایش مصرف ماهی و آبزیان ، علاوه بر خواص آن ، افزایش تولید و درآمد را هم به دنبال خواهد داشت .
گفتنی است؛ کارشناسان مصرف هفتهای 2 بار ماهی را برای حفظ سلامتی افراد توصیه میکنند.
نظر شما