معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان گفت: بیش از 8 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ در مرغداریهای استان تولید میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزرات جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، محمد مشکورزاده افزود: در شهریور ماه سال جاری میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان 4 میلیون و 405 هزار و 343 قطعه بوده که نسبت به شهریور ماه سال قبل 3 درصد افزایش را نشان میدهد.
وی افزود: از این میزان جوجهریزی بالغ بر 8 هزار و 370 تن گوشت مرغ آماده طبخ استحصال خواهد شد.
این مسوول تصریح کرد: چنانچه بازار مصرف گوشت مرغ مهیا باشد این توانایی وجود دارد که حجم جوجهریزی در استان در هر دوره به بیش از 6 میلیون قطعه افزایش یابد که این امر ضمن ایجاد اشتغال پایدار در بخش کشاورزی موجب رونق اقتصادی در سطح استان خواهد شد.
∎
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزرات جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، محمد مشکورزاده افزود: در شهریور ماه سال جاری میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان 4 میلیون و 405 هزار و 343 قطعه بوده که نسبت به شهریور ماه سال قبل 3 درصد افزایش را نشان میدهد.
وی افزود: از این میزان جوجهریزی بالغ بر 8 هزار و 370 تن گوشت مرغ آماده طبخ استحصال خواهد شد.
این مسوول تصریح کرد: چنانچه بازار مصرف گوشت مرغ مهیا باشد این توانایی وجود دارد که حجم جوجهریزی در استان در هر دوره به بیش از 6 میلیون قطعه افزایش یابد که این امر ضمن ایجاد اشتغال پایدار در بخش کشاورزی موجب رونق اقتصادی در سطح استان خواهد شد.
نظر شما