شناسهٔ خبر: 27639573 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت جهاد کشاورزی | لینک خبر

ضرورت نقش بهداشت و سلامت در حوزه ارتقای کیفیت فرآورده‌های خام دامی

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی، دکتر رفیعی‌پور در جلسه کارگروه امنیت غذایی شهرستان جوین گفت: اگر اعتقاد داریم پیشگیری بهتر از درمان است شعار نیست باید وضع سلامت مردم بسیار بهتر از این باشد، بنابراین باید عنوان کنیم پیشگیری یک معجزه است که جایگزین ندارد.

وی مدیریت بهداشتی بازار را با دامپزشکی دانست و گفت: قرار نیست فقط تولید کنیم و برای واحدهای صنعتی مدیریت بهداشتی را اعمال کنیم بلکه حتی برای یک راس دام هم برنامه بهداشتی در حوزه تولید خرد روستایی باید برنامه داشته باشیم.

رییس سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان ساخت: شهر و استان موفق و سالم در گرو داشتن روستای سالم و موفق است.

وی گفت: در حوزه کاری خود، سازمان دامپزشکی نه تنها تامین کننده سلامت بلکه تضمین کننده سلامت و دیگر فعالیت‌های خود است.

رفیعی‌پور اظهار داشت: باید تلاش کنیم به سمت تجاری‌سازی تولیدات دام و طیور در سطح جهانی دست یابیم.

وی گفت: مباحث تجارت متاثر از بهداشت است و تامین بهداشت فرآورده‌های خام دامی به تنهایی از دامپزشکی برنخواهد آمد و لازم است سایر دستگاه ها نیز در این راه همکاری کنند.

رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: دو واژه بهره‌وری و امنیت غذایی به کمک تولیدات ما می‌آید تا در بازارهای هدف موفق عمل کنیم.

نظر شما