به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان گیلان، مهندس جهانساز افزود: میزان تولید سالانه زعفران در گیلان 40 کیلوگرم است که ارزش اقتصادی آن 200 میلیون تومان برآورد میشود.
وی افزود: 1300 نفر بهره بردار در این زمینه فعال میباشند که سرانه زمین هر بهرهبردار حدودا معادل 1000 مترمربع می باشد
.
لازم به ذکر است؛ زمان گلدهی و برداشت این گیاه آبانماه بوده و دوره گلدهی آن 20 روز بطول می انجامد. بهترین زمان گلدهی ساعات اولیه روز و قبل از طلوع خورشید است و این گیاه در ارتفاع 1200 تا 2300 متر از سطح دریا در مناطق مستعد کشت می گردد.
نظر شما