به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان،
ناجی شهیبزاده افزود:
بیماری پوسیدگی گل آذین خرما هر ساله در نخلستانهای استانهای خرماخیز موجب بروز خسارت و کاهش تولید میشود این بیماری در زمان ظهور اسپات های خرما روی درخت بروز میکند.
وی ادامه داد: عامل این بیماری قارچ است که سبب بروز لکههای قهوهای روی قسمت های انتهایی گل آذین نشکفته (اسپات) میشود و این اسپاتهای آلوده ممکن است اصلاً شکفته نشوند.
شهیبزاده اظهار داشت: اسپاتهای آلوده ممکن است اصلا شکفته نشوند و گل آذین در درون اسپات فاسد میشود لذا آموزش شیوههای مبارزه مکانیکی، شیمیایی و بیولوژیکی علیه این بیماری از اهمیت خاصی برخوردار است و هر ساله این کلاسها در نخلستانهای آبادان توسط مروجان و ناظرین شبکه
مراقبت نخیلات انجام میشود
.
وی با بیان این که این بیماری درمان قطعی ندارد و باید برای پیشگیری از آن اقدام جدی صورت گیرد، عنوان کرد: تا پایان سال جاری 15 کلاس پیش آگاهی درباره مبارزه با این بیماری در 10 روستای شهرستان با هدف آگاه کردن کشاورزان برگزار می شود.
نظر شما