شناسهٔ خبر: 27551928 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

طرز تهيه حلوا کيک

صاحب‌خبر - طرز تهيه حلوا کيک حلوا کيک يک دسر خاص و ويژه و مجلسي است که هم حلوا است و هم کيک. اين دسر براي پذيرايي از ميهمان ها مناسب است. مواد لازم براي کيک : مواد لازم براي حلوا : طرز تهيه کيک: تخم مرغ ها را در کاسه ريخته و با همزن بزنيد. شکر و وانيل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهيد تا مواد کاملا سفيد و سبک شود. سپس روغن را ريخته هم بزنيد و پس از آن ماست را اضافه کنيد. با کمک ليسک، آرد و بکينگ پودر را به مواد اضافه کرده و هم بزنيد. قالب 30×20 سانتيمتري را کاغذ انداخته. مواد را داخل قالب بريزيد و به مدت نيم ساعت در فر 180 درجه سانتيگراد که از قبل گرم کرده ايد بپزيد. پس از خنک شدن روي توري برگردانيد و کاغذ را جدا کرده. حلواي آماده که هنوز گرم است را روي کيک بطور يکنواخت پخش کنيد. به ابعاد دلخواه برش بزنيد. روي هر برش را به وسيله گلبرگ هاي کاتر زده شده با خمير مارزيپان يا بادام پرک و پودر پسته تزئين نماييد. طرز تهيه حلوا: شکر، آب جوش و مخلوط آب، زعفران و گلاب را در کاسه پيرکس ريخته و هم بزنيد. سپس بدون درپوش به مدت 5 دقيقه در مايکروويو با قدرت 100 درصد قرار دهيد. در اين فاصله فقط يک بار مواد را هم بزنيد تا ذراتي از شکر حل نشده باقي نماند. از مايکروويو خارج کرده و روي ظرف را بپوشانيد تا شيره گرم بماند. در ظرفي بزرگ، گرد و مسطح، آرد و روغن را با هم کاملا مخلوط کنيد. مواد را به مدت 17 الي 18 دقيقه در ماکروويو با قدرت 100 درصد و بدون درپوش قرار دهيد. بعد از دقيقه 5 هر يک الي 2 دقيقه يک بار در مايکروويو را باز کرده و مواد را هم بزنيد تا از وسط نسوزد. پس از پايان زمان از مايکروويو خارج کرده. شربت گرم را به آرد و روغن داغ اضافه کرده. سريع هم بزنيد تا خودش را بگيرد و از ظرف جدا شود. در صورتي که پس از کامل همزدن حلوا شل بود مي توانيد مجددا با مدت زمان کم در مايکروويو قرار دهيد ولي مرتبا هم بزنيد تا مواد سفت نشود. بين يک الي 2 دقيقه بسته به شل بودن حلوا و بسته به اين که آب خور آرد چه ميزان باشد. نکته: در صورتي که بخواهيد اين حلوا را بدون کيک زيرين استفاده کنيد و بخواهيد به شکل سنتي به روغن بيفتد حلوا را در قابلمه ريخته و به روش اصطلاحا سنتي آن را تاب دهيد، يعني حلوا را به لبه هاي قابلمه بزنيد تا به روغن بيفتد. حسن تهيه حلوا در مايکروويو در اين است که نياز به هم زدن مداوم ندارد و به دليل نداشتن زمان مشخص براي تفت آرد و روغن هر تعداد دفعاتي که حلوا را درست کنيد به يک رنگ در مي آيد. بسته به سليقه تان که حلوا روشن باشد يا تيره باشد زمان تفت دادن آرد و روغن را کم و زياد کنيد. در صورتي که بخواهيد ضخامت کيک بيشتر باشد، مي توانيد مقدار مواد کيک را دو برابر تهيه کنيد. به جاي انداختن کاغذ در قالب مي توانيد قالب را چرب و آردپاشي کنيد. منبع : ماهنامه کيک و شيريني - bartarinha.ir 

نظر شما