شناسهٔ خبر: 27495188 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در کردستان:

اعتبار دارالقرآن با بودجه‌های زیاد حوزه موسیقی قابل قیاس نیست

سنندج- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در کردستان گفت: اعتباری که به دارالقرآن تخصیص می‌یابد با بودجه‌های زیاد حوزه موسیقی قابل قیاس نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان، محمود الله‌مرادی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر که در سالن کوثر تبلیغات اسلامی کردستان با حضور مدیرکل، کارشناسان و روسای ادارات تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، اظهارداشت:  در کشور تشکیلات فراوانی فعالیت می‌کنند اما تخصیص بودجه در بسیاری از فعالیت‌ها در استان  بالا است در حالیکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر با کمترین بودجه و اعتبار در این استان فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در پنج شهر استان کردستان مشغول ساخت ساختمان امر به معروف هستیم، افزود: برای احداث این ساختمان‌ها نیز هیچ هزینه‌ای به ستاد امر به معروف استان اختصاص داده نشده است.

وی بیان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان در سال جاری دوره‌های آموزشی را برای آمران به معروف در سطح استان برگزار کرده و در این راستا چهار هزار و ۸۰۰ نفر را آموزش داده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان تدوین جزواتی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و برگزاری دوره آموزشی مربیگری در تربیت معلم سنندج به مدت ۴۸ ساعت را از دیگر اقدامات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ذکرکرد.

الله‌مرادی عنوان کرد: من به رویکرد فرهنگی در فعالیت‌های خود معتقد هستم و اعتقاد دارم اگر نگرش فرهنگی به مسائل فرهنگی وجود نداشته باشد و مسئله‌ای را سیاسی جلوه دهیم برای امنیت مملکت مشکل ایجاد خواهیم کرد بنابراین رویکرد فرهنگی می‌تواند در پیشبرد اهداف موثر واقع شود.

وی عنوان کرد: در ستاد امر به معروف باید نگرش فرهنگی ترویج یابد و آمران به معروف و مسوولان نیز با این رویکرد فعالیت کنند.

وی تخصیص بودجه‌های میلیونی بالا برای برگزاری برنامه های هنری و یا اختصاص بودجه موسیقی هنگفت به وزارت ارشاد اسلامی را مورد انتقاد قرار داد و بیان کرد: اعتباری که به دارالقرآن تخصیص می‌یابد با بودجه‌های زیاد حوزه موسیقی قابل قیاس نیست.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با بیان اینکه در آستانه هفته امر به معروف قرار داریم، اضافه کرد: باید شورای هیئات مذهبی همایش پرچم‌داران بصیرت را برگزار نماید و هیئات مذهبی را در این حوزه توجیه کند.

الله‌مرادی با اشاره به بازرسی از ۴۰۰ اداره در استان و شهرستان‌های استان در حوزه امکر به معروف گفت: فعالیت‌های حوزه امر به معروف و نهی از منکر ادارات استان بررسی می‌شود و ستاد امر به معروف در این راستا بازرسی‌هایی را در طول سال انجام می‌دهد.

وی استفاده از نخبگان و اساتید دانشگاهی در راستای تقویت فعالیت‌های امر به معروف را نیز از دیگر اقدامات ستاد خواند و افزود: دشمن به دنبال از بین بردن ارزش‌های دینی و اسلامی ما است و قصد دارد که همه ما از ارزش‌ها و اصولی که به آن پایبندیم عقب‌نشینی کنیم اما لازم است همه ما هوشیارانه برای دفاع از ارزش‌هایمان گام برداریم.

موضع‌گیری انقلابی باید از مدیران دیده شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این شورا بیان کرد: از مدیرانی که در حوزه فرهنگی فعالیت می‌کنند توقع می‌رود که موضع‌گیری کنند و بی‌انصافی است که موضع‌گیری انقلابی از مدیران دیده نشود.

حجت‌الاسلام مختار کرمی افزود: با شهادت ۱۱ نفر از جوانان در روستای دری مریوان انتظار می‌رفت مدیران موضع‌گیری داشته باشند اما هیچ مدیری در این راستا موضع‌گیری نکرد.

گفتنی است، در ادامه این جلسه روسای شهرستان‌ها و کارشناسان تبلیغات اسلامی کردستان نیز نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اعلام کردند.

نظر شما