شناسهٔ خبر: 27402889 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

غذاهاي معروف برزيل

صاحب‌خبر - کشور برزيل با جاذبه هاي طبيعي و فرهنگي فراواني که دارد يکي از مقاصد محبوب براي گردشگران است. برزيل علاوه بر طبيعت منحصربفرد، سواحل زيبا و بناهاي تاريخي، غذاهاي بسيار خوشمزه اي هم دارد و حقيقتا بايد آشپزي برزيل و غذاهاي برزيلي را جزء جاذبه هاي گردشگري اين کشور به حساب آورد. آشپزي برزيل تحت تاثير کشورهاي زيادي قرار گرفته است و در سفر به برزيل مي توانيد غذاهاي مختلف از مناطق مختلف دنيا را ببينيد که رنگ و بويي کاملا برزيلي پيدا کرده اند. در اين مطلب قصد داريم خوشمزه ترين غذاهاي خياباني برزيل را به شما معرفي کنيم و شما را با دنياي شکم گردي در برزيل بيشتر آشنا کنيم. اگر قصد سفر به برزيل را داريد مطمئن باشيد که غذاهاي بسيار لذيذ و خوشمزه اي انتظار شما را مي کشند. در ادامه با ما همراه باشيد. با اين غذاها نظرتان درباره برزيل عوض مي شود! يکي ديگر از خوشمزه ترين غذاهاي خياباني برزيل که محبوبيت زيادي هم دارد کوکسيناست. خاستگاه اصلي کوکسينا شهر سائوپائولو است و توپک هاي برشته و سرخ شده لذيذي هستند که داخلشان مرغ ريش ريش شده و يک نوع پنير خامه اي نرم به نام کاتوپيري قرار داده مي شود. چيکن کوکسينا چيکن کوکسينا بسيار لذيذ و خوش طعم است و طرفداران بسيار زيادي در بين مردم محلي و همين طور گردشگران دارد. توپک هاي خميري را قبل از سرخ شدن داخل پودر سوخاري يا خرده نان مي غلتانند و بعد داخل حمام روغن کاملا سرخ مي کنند تا برشته و چيپسي شود. چيکن کوکسينا طرفداران بسيار زيادي در بين مردم محلي و همين طور گردشگران دارد پاستل | Pastel يکي از غذاهاي خياباني برزيل انواع پاستل است. پاستل در واقع شبيه به پيراشکي و کلوچه است که داخلش مواد مختلفي گذاشته مي شود. پاستل ها در تمام شهرهاي برزيل تهيه مي شوند اما عمدتا در جنوب شرقي و سائو پائولو مي توانيد اين ميان وعده خوشمزه را بخوريد. پاستل به صورت داغ و همراه با نوشيدني سرو مي شود و بنا به مواد داخلش اسامي مختلفي پيدا مي کند. مرغ، گوشت چرخ کرده تا آلو و پنير را مي توان داخل خمير گذاشت و پاستل هاي خوشمزه تهيه کرد. نوع شيرين پاستل هم وجود دارد که داخلش انواع ميوه، شکلات يا کارامل قرار داده مي شود. در سفر به برزيل تجربه امتحان کردن اين ميان وعده خوشمزه و برزيلي را به هيچ وجه از دست ندهيد. پاستل به صورت داغ و همراه با نوشيدني سرو مي شود کيبه | Kibe آشپزي برزيل از کشورهاي زيادي تاثير گرفته است و کيبه هم يکي از اين غذاهاي وارداتي است. کيبه در اصل غذايي لبناني است که به فرهنگ و آشپزي برزيل وارد شده و امروزه يکي از پرطرفدارترين غذاهاي خياباني برزيل به شمار مي رود. کيبه از ترکيب گوشت چرخ کرده گاو يا بره و بلغور گندم تهيه مي شود که با ادويه ها و سبزيجات معطر مزه دار شده اند. در اکثر شهرهاي برزيل مي توانيد اين کيبه هاي خوشمزه را ببينيد که توسط اغذيه فروشي هاي سيار به فروش مي رسند. طعم بي نظير کيبه همراه باسس قرمز و تند بسيار خوشمزه و دلچسب مي شود. در اکثر شهرهاي برزيل مي توانيد اين کيبه هاي خوشمزه را ببينيد نان پنيري | Pão de queijo در سفر به برزيل مي توانيد در تمام شهرها اين نان هاي گرد و خوشمزه را پيدا کنيد. نان پنيري طرز تهيه بسيار ساده اي دارد و از آرد کاساوا و پنير نرم تهيه مي شود. نان پنيري بسيار خوش طعم است و در هر زماني از روز مي توانيد آن ها را بخوريد. چند عدد نان گرد و داغ و تازه همراه با يک فنجان قهوه يا چايي بهترين صبحانه برزيلي خواهد بود. در طول روز هم هرزمان گرسنه بوديد و دلتان يک اسنک و ميان وعده خوشمزه خواست اين نان ها را سفارش بدهيد. نان پنيري طرز تهيه بسيار ساده اي دارد و از آرد کاساوا و پنير نرم تهيه مي شود باکالو | Bacalhau bites باکالو درواقع توپک هاي کوچکي است که از ماهي کاد تهيه مي شود. اين اسنک هاي خوش طعم و خوشمزه از ترکيب ماهي و سيب زميني و سبزيجات و ادويه ها تهيه مي شود و کاملا در روغن سرخ مي شود تا ترد و برشته شود. به اين ترتيب، ظاهر بيروني باکالو کاملا ترد و برشته و داخلش نرم و لذيذ است و همراه با نوشيدني خنک خيلي مي چسبد. جالب است بدانيد که اين غذا هم از کشور پرتغال به برزيل وارد شده و به مرور به يکي از محبوب ترين غذاهاي خياباني برزيل تبديل شده است. ماهي کاد در آشپزي پرتغالي جايگاه ويژه اي دارد و در اکثر غذاها از اين ماهي استفاده مي شود. باکالو درواقع توپک هاي کوچکي است که از ماهي کاد تهيه مي شود آکاراجه برزيلي | Brazilian acarajé آکاراجه يا آکارا يک ميان وعده گياهي و خوش طعم است که با ادويه هاي تند و فلفلي تهيه مي شود. اين غذا منشاء آفريقايي دارد و به مرور وارد آشپزي برزيل شده است. آکاراجه از ترکيب لوبيا چشم سياه پخته شده را با پياز و مواد ديگر ترکيب مي کنند تا حالتي خميري و يکدست پيدا کند و بعد داخل روغن سرخ مي کنند. آکاراجه يکي از خوشمزه ترين غذاهاي خياباني برزيل است و در اکثر شهرهاي اين کشور مي توانيد اين ميان وعده خوش طعم و گياهي را پيدا کنيد. در برزيل اغلب داخل آکاراجه را با موادي اسپايسي و تند مثل واتاپا پر مي کنند که از ترکيب نان، مغزيجات، ميگو، سبزيجات و ادويه و فلفل تهيه مي شود. آکاراجه يکي از ميان وعده هاي خوش طعم و گياهي برزيل است پيکانا | Picanha اگر عاشق کباب و گوشت هستيد برزيل مقصدي ايده آل است. برزيلي ها خوب بلدند که چطور گوشت را کباب و باربکيو کنند. چوراسکارياس (Churrascarias ) نام رستوران هاي تخصصي باربکيو و کباب است که امروزه در سرتاسر برزيل شعبه دارد. اما سنت کباب کردن گوشت در برزيل به کابوهاي جنوب برزيل برمي گردد که تکه هاي گوشت را با سنگ نمک مزه دار مي کردند و روي ذغال کباب مي کردند. در اين روش يک لايه ضخيم چربي دور گوشت مي پيچند و بعد کباب مي کنند. چربي کاملا مي سوزد و باعث مي شود گوشت داخلي کاملا مغز پخت و دودي شود و در دهان آب شود. پيکانا از کباب هاي خوشمزه برزيل مي باشد منبع : eligasht.com

نظر شما