شناسهٔ خبر: 2723382 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

فارس گزارش می‌دهد

کاش هزار وعده خوبان، یکی وفا بکند

45 دانش‌آموز بیمار بیجاری به تحقق وعده‌های وزیر بهداشت در خصوص درمان آنان چشم دوخته‌اند تا شاید فرجی حاصل شود و آنان از رنج بیماری نجات یابند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بیجار، نام ثریا مطهرنیا معلم فداکار بیجاری همراه با دانش‌آموز نام آشنای خود سارا،  تداعی‌گر فداکاری شیرزن خطه کردستان و معصومیت کودکی است که تمام کودکی‌هایش در شعله‌های آتش به یکباره به تاراج رفته است.

ثریا مطهرنیا معلم فداکاری که هر گاه سخن از دانش‌آموزان بی‌بضاعت و محتاج درمان در روستاهای دوردست به میان می‌آید ناخودآگاه فداکاری‌های این شیرزن در اذهان تداعی می‌شود.

او دل به دریای سختی‌ها زده و روستا به روستا در مناطق دوردست در پی شناسایی کودکان و دانش‌آموزانی که از بیماری‌های صعب‌العلاج رنج می‌برند رفته و رنج راه و سختی کار را بر لبخند کوچکی از رضایت بر دیدگان و چهره این کودکان را به تمام موقعیت‌های مالی ترجیح داده است.

روح بلندش همواره تحسین همگان را برانگیخته و دیگران را نیز ترغیب به یاری ثریای فداکار می‌کند، او فرشته بدون بال خدا بر زمین است.

شناسایی 45 کودک که از بیماری صعب‌العلاج و بیماری‌های خاص رنج می‌برند کار آسانی نیست، دل می‌خواهد و ایثار و همت و عطوفت که به جرأت می‌توان گفت سارا مطهرنیا این دلاور زن کردستانی همه این خصوصیات در برابرش زانو زده‌اند.

آغاز سخنش با "اللهم اشفع کل مریض" است، نام کودکان را که بر زبان جاری می‌کند، صدایش می‌لرزد و اشک درچشمانش حلقه می‌بندد؛ آنچنان با ذوق و از سر دلسوزی درباره آنان سخن می‌گوید که گویی مادرشان است از سارایش تا، زانیار، اکرم، ساناز، میلاد و رضا و علی و ...

آنچنان با مهربانی و از سر دلسوزی درباره مشکلات این کودکان و دانش‌آموزان سخن می‌گوید که گویی مادر آن هاست، و انگار که باورت می‌شود هر کودکی در جهان وجود دارد جگرگوشه ثریا است.

سارای قربان‌سرشت دانش‌آموز مدرسه شهید گنجیان روستای همایون و زندگانیش دیگر برای کمتر کسی مجهول و بیگانه است، دردهای سارا و تلاش‌های مادرانه ثریا دیگر همچون ماهان و محمدعلی محمدیان به گوش جهانیان رسیده است.

قصه سارا ما اینگونه بود؛ "مثل تمام همسالانش در خانه نشسته و غرق در دنیای کودکانه خود بود، بی‌خبر از سرنوشت شومی که انتظارش را می‌کشید، بی‌توجه به آنچه نیک و بد در اطرافش اتفاق می‌افتد رؤیاهای معصومانه خود را بر بوم خیال می‌کشید که ناگهان...

در عرض چند دقیقه تمام آن خیالات پاک سارا در محاصره آتش قرار می‌گیرد، آتشی که زبانه آن خانه و کاشانه او را در خود فرو می‌برد و فریاد و فغانش را خاموش می‌کند، سارای بی‌گناه قصه ما از ندانم‌کاری‌ها می‌سوزد و تنها چیزی که برایش به یادگار می‌ماند صورت و بدنی سوخته با انگشتانی از بین رفته است."

اما شنیدن دردهای سارا تنها کفایت می‌کند؟ آیا شنیدن و افسوس خوردن و اندوهگین شدن دردی از دردهای سارا را مداوا می‌کند.

این معلم فداکار کردستانی کمک به سارا را توفیقی عطا شده از جانب خداوند بیان می‌کند و می‌گوید: سارا  موجب شد تا با دیگر کودکان آشنا شوم و توفیق یاری آنان را به دست آورم.

مطهرنیا از وعده‌های به ثمر نرسیده و محقق نشده مسئولانی سخن می‌گوید که چندی پیش قول مساعدت و یاریش را برای مداوای سارا داده‌اند اما افسوس که همچنان در حد وعده و وعید باقی مانده است.

مطهرنیا می‌گوید، برای مداوای این کودکان هر ثانیه ارزشمند است و غنیمت و هر وقت و ساعتش طلایی است، سارای کوچک 10 ساله فقط چهار سال دیگر برای مداوا و انجام برخی از جراحی‌ها و عمل‌ها فرصت دارد.

از علی می‌گوید و بیماری پوستی‌اش که نیازمند 20 مرحله جراحی است، از دغدغه‌های خانواده علی و دیگر کودکانی سخن می‌گوید که حتی برای ترددشان به تهران برای مداوا عاجزند.

مطهرنیا می‌گوید: ما نمی‌خواهیم توجه دنیا به بیجار و این 45 کودک مظلوم و بی‌بضاعت جلب شود ما تحقق وعده‌ها را خواستاریم و شفای این کودکان را از خداوند.

وی با گلایه از مسئولان استانی و شهرستانی خواستار کمک در راستای کمک به مداوای این کودکان معصوم شد و گفت: متأسفانه عدم مکنت مالی من موجب شده است تا نتوانم از عهده مداوایشان برآیم و گرنه یک به یک را خود به تهران می‌بردم.

وی اضافه می‌کند: از دفتر ریاست جمهوری از طریق تماس تلفنی تنها شرح حال این کودکان را جویا شده‌اند و دیگر هیچ و دریغ از کوچترین پیگیری در این باره.

سارا و 45 کودک نیازمند مداوا، فرشتگان شکسته بالی هستند که با کمک وزیر بهداشت برای درمانشان بال‌هایشان دیگر بار گشوده خواهد شد.

این معلم فداکار به دیدارش با وزیر بهداشت در جریان سفر ایشان به استان کردستان و بیجار در 25 آذرماه جاری اشاره کرد و گفت: در دیدار وزیر بهداشت امیدی در دلم برای کمک به کودکان بیمارم ایجاد شد.

وی ادامه می‌دهد: وزیر بهداشت در همان لحظه اول که من و سارا را دید ما را شناختند و این میسر نمی‌شد مگر با یاری رسانه‌ها به ویژه رسانه ارزشی خبرگزاری فارس کردستان که یاری‌دهنده من و سارا و دیگر کودکان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی و رساندن ندای درد سارا به مردم ایران زمین شد.

مطهرنیا اظهار می‌کند: وزیر بهداشت از اینکه من این کودکان نیازمند مداوا را به تهران می‌برم تعجب کرد و علت این کار را جویا شد.

وی در ادامه با بیان اینکه متأسفانه امکان درمان تخصصی در استان کردستان وجود ندارد، بیان می‌کند: دو تن از این کودکان را برای مداوا به مرکز استان بردم اما حتی قادر به تشخیص بیماری آنان نشدند.

مطهرنیا با اشاره به کمبود پزشکان متخصص در شهرستان بیجار بیان می‌کند: شهرستان بیجار نیز با عدم نیروی متخصص پزشک روبه رو است؛ صرفا یا پزشک عمومی است و یا پزشکانی که برای گذراندن طرح‌های خود به این شهرستان آمده‌اند.

وی با بیان اینکه با شنیدن سفر وزیر بهداشت به بیجار، خود را به وی رساندم تا راه و چاره و کمکی برای این کودکان دریابم.

تحقق وعده وزیر بهداشت به 45 کودک نیازمند مداوا

مطهرنیا به وعده وزیر بهداشت در راستای تشکیل هیئت پزشکی و اعزام به این شهرستان برای مداوای این 45 کودک اشاره کرد و گفت: من به تحقق قول وزیر بهداشت امیدوارم چرا که عملکرد مطلوب ایشان به عینه قابل مشاهده است و من وی را فردی دلسوز و پیگیر می‌دانم که هیچ گاه کمک به این دانش‌آموزان را از یاد نمی‌برد.

وی اضافه کرد: بیمارستان‌های دولتی به دلیل ازدحام جمعیت و مراجعه بسیار ارباب رجوع مجبور به دادن نوبت‌های  یک ساله به بیماران می‌شوند، اما بودن کودکان در سنین رشد ما را مجبور کرده است تا برای تسریع در روند بیماری به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کرده و همین امر منجر به تحمیل هزینه‌های پزشکی به خانواده‌ این دانش‌آموزان شده است.

مطهرنیا بار دیگر سارا و 45 کودک نیازمند را که هر کدام از بیماری خاصی رنج می‌برند، دست خداوند برای خود می‌داند و معتقد است اینان را خداوند متعال برای آزمایش او بر سر راهش قرار داده است.

وی کمک به این کودکان را تمرینی برای فداکاری و جلای روح و کمک به نیازمندان عنوان می‌کند و می‌گوید: ما مسلمانیم و فقط نباید ادعای مسلمانی داشته باشیم اسلام در کمک به همنوع به ما دستور داده است.

وی با بیان اینکه با همکاری خیرین و برخی از معلمان نوع دوست موسسه‌ای به نام مهرآفرین گروس در راستای کمک به کودکان و دانش آموزان و دانشجویان بنا نهادیم، اهداف موسسه را سرپرستی ایتام و فراهم نمودن تسهیلات و ایجاد زمینه رشد و بالندگی فرهنگی، آموزشی و اجتماعی و بهداشتی، کمک به درمان کودکان سرطانی و مبتلا به بیماری صعب‌العلاج و نیازمند کمک درمانی افراد زیر 18 سال عنوان کرد.

مطهرنیا کودکان نیازمند کمک هزینه‌های تحصیلی اعم از دانش‌آموزان و دانشجویان و ایجاد کارآفرینی با هدف کمک‌های معنوی و توانمندسازی افراد زیرپوشش برای رسیدن به مرحله رشد و خودکفایی را از دیگر اهداف این موسسه برشمرد.

اما امروز چشم امید 45 کودک بیمار بیجاری به تحقق وعده وزیر بهداشت برای کمک است و انتظار دارند این بار قول یک مسئول عملی شود.

----------------------------

گزارش از : شهربانو مرادی

----------------------------

انتهای پیام/79015/ق40/ض1002

نظر شما